Skolebørn
16 juni, 2017

Skolestart: Find den perfekte skoletaske til dit barn

By Billig-Mode.dk

Du bærer som forælder et stort ansvar for, at dit barn får den bedste skolestart, hvorfor du skal have styr på alt det praktiske. Første skoledag er en stor dag for dit barn, så der skal selvfølgelig være styr på det hele – lige fra skoletaske og penalhus til madkasse og drikkedunk.

Det er ingen hemmelighed, at udvalget af skoletasker er meget stort, men det gør ikke nødvendigvis valget nemmere. Det gælder altså om at holde tungen lige i munden, hvis man har intentioner om at købe den perfekte skoletaske.

Gode tips til at finde en passende skoletaske

Dit barn har helt sikkert nogle ønsker til sin kommende skoletaske, men det er i sidste ende dig, som er herre over, hvilken skoletaske barnet skal have. Du skal i den anledning sørge for at tænke i praktiske baner, da den sjoveste og / eller største skoletaske ikke nødvendigvis er den bedste.

Nedenfor får du nogle gode tips til at finde en passende skoletaske:

  1. Vælg en skoletaske med justerbare stropper (det gør det nemmere at fordele taskens vægt, ligesom det er med til at sikre høj stabilitet)
  2. Vælg en skoletaske med praktiske lommer (fordelagtigt med lommer til opbevaring af drikkedunk, madkasse, nøgler, smartphone m.v.)
  3. Vælg en robust og slidstærk skoletaske (de anvendte materialer har stor betydning for holdbarhed og levetid)
  4. Vælg en let og komfortabel skoletaske (ergonomi og bevægelsesfrihed bør prioriteres højt)

Eastpak er en af de taskeproducenter, som designer og fremstiller skoletasker med udgangspunkt i ovenstående kriterier. Der er vel at bemærke tale om tasker i den mellemhøje prisklasse, hvor de fleste børnefamilier kan være med.

Eastpak har med al sandsynlighed fremstillet en skoletaske, som stemmer overens med dine krav og ønsker. Du bør som mor eller far altid rådføre dig med dit barn, før du køber en skoletaske, da det trods alt er barnet, som skal bruge skoletasken hver dag.

image006-1