badekåbe småfolk
7 juni, 2014

Småfolk badekåbe

By Billig-Mode.dk

Hvorfor bør man købe en Småfolk badekåbe til sit barn? Det vil du finde ud af i denne artikel, hvor vi selvfølgelig også omtaler en række badekåber og henviser til en anbefalesværdig forhandler. Det er ikke så længe siden, at vi skrev om badekåber til damer, som kunne være interessant for mange mødre.

Småfolk badekåber


småfolk badekåbePris: 
399 kr.

Forhandler: Babygear.dk

Her er blot ét eksempel på en rigtig dejlig badekåbe fra det danske varemærke, Småfolk. Den er mørkegrå med grå æbler og mørkeblå kant rundt om, men det er også muligt at købe den samme model i både lilla, pink og blå. Dermed er der farver, der er egnet til både drenge og piger. Kvaliteten er lækker blød, hvilket gør den fantastisk at tage på efter badet. Den er lavet af 100 % bomuld, hvilket må betegnes som det mest optimale indenfor badekåber.

Denne Småfolk badekåbe kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen. Desuden må den gerne tørretumbles, hvis man har brug for at få den tørret hurtigt. Den er desuden økotex mærket, som er et af verdens førende sundhedsmærkninger.

Med bæltet kan man nemt regulere på, hvor løst / stramt badekåben skal sidde ved livet. Derudover er det praktisk, at den er udstyret med en stor hætte.

Du kan købe denne lækre Småfolk badekåbe i følgende størrelser:

  • 1-2 år
  • 2-3 år
  • 3-4 år
  • 4-5 år
  • 5-6 år
  • 6-7 år
  • 7-8 år

Der skulle med andre ord være god mulighed for at finde en badekåbe til netop dit barn. Den vejledende pris er 399 kr., hvilket er en fornuftig pris i forhold til kvaliteten. Det er naturligvis muligt at købe billigere badekåber til børn, men man får næppe bedre kvalitet eller pasform end Småfolk.

Læs også: Småfolk badebukser

Derfor skal dit barn have en badekåbe

Det kan være praktisk med en badekåbe i mange situationer. Som navnet antyder er det selvfølgelig en dragt, som man kan bruge efter badet. Man behøves dog ikke nødvendigvis kun bruge badekåben derhjemme efter en tur i badekar. Rigtig mange vælger at tage en badekåbe med sydpå, som man kan tage på efter en tur i poolen eller i havet. Det er langt mere praktisk at tage en badekåbe end at skulle svinge et håndklæde rundt om livet. Ulempen ved et håndkæde er, at det hurtigt ryger af. Derimod sidder en badekåbe rigtig godt og kan spændes ind, hvis man synes det sidder for løst.

Læs også: Småfolk heldragter

Dit barn vil helt sikkert sætte pris på at eje en Småfolk badekåbe. Ikke nok med at bruge en badekåbe efter et bad, så kan man også bruge det på alle andre tidspunkter. Sammen med joggingtøj må en badekåbe / morgenkåbe næsten betegnes som det mest afslappende påklædning. Derudover er det også vigtigt, at dit barn ikke bliver kold efter at have været i kontakt med vand. Såfremt barnet ikke får noget tøj på umiddelbart efter barnet, bliver det hurtigt koldt og kan blive forkølet.

Kilde: http://www.smafolk.dk/