Småfolk badebukser
24 juni, 2013

Småfolk badebukser

By Billig-Mode.dk

Småfolk badebukser Småfolk badebuks  Småfolk badebukser baby

ForhandlerSmåfolk badebukserLæs mere / Gå til forhandler
Denne forhandler har et stort udvalg af Småfolk badebukser til børn og babyer - I venstre side hos shoppen kan du trykke på "badetøj" og få vist hele udvalget.

Det er ikke så frygtelig længe siden, at vi har skrevet om Småfolk badebukser til mænd og senest Arena badedragter til kvinder. Nu er det børnenes tur til at få en artikel, og derfor skal denne artikel handle om Småfolk badebukser til børn og babyer. Når du har læst denne artikel skulle du gerne have blevet meget klogere på Småfolk badebukser til baby og børn. Denne artikel er relevant for dig, der er forældre til børn i alderen 0-12 år.

Småfolk

Småfolk er et danske brand, der har eksisteret siden 2005, hvor det blev grundlagt af Maria Grandjean. Småfolk er kendt for at producere tøj, hvor der er knald på farverne og brug af sjove motiver. Udover badetøj har vi også skrevet om Småfolk heldragter og Småfolk sengetøj her på bloggen. Småfolk tøj kan efterhånden købes i langt de fleste forretninger med børnetøj, og der er ingen tvivl om at Småfolk har fået kæmpe succes både i Danmark og udlandet. Succeseen skyldes primært Småfolks innovative tankegang i forhold til design og den store fokus på kvalitet.

Småfolk badebukser børn Småfolk badebukser udsalgSmåfolk badebukser til børn

Småfolk badebukser til børn

Nu er i forhåbentlig blevet lidt klogere på brandet “Småfolk”. Inden vi får fortalt hele historien om Småfolk, så skal vi videre til det artiklen egentlig handler om – Småfolk badebukser. Småfolk badebukser kan købes til børn og ikke mindst babyer i alderen 0-12 år. Småfolk badebukser er kendt for at være meget farverige. Der er oftest tale om meget skarpe og iøjnefaldende farver, som giver badebukserne et helt nyt liv. I langt de fleste badebukser fra Småfolk er der justerbar snøre i taljen, hvor du kan binde snøren, så badebukserne sidder tæt og behageligt ved livet. Småfolk tøjet er specielt kendt for deres æblemotiv, og det gør sig også gældende for deres badebukser, som er fyldt med æblemotiver. Indenfor badetøj skal det nævnes at Småfolk også producerer  bikinier og badedragter.

Småfolk badebukser baby

Hos Smartkids.dk har et fornuftigt udvalg af Småfolk badebukser til baby. Har du en baby i alderen 0-3 år, så kan du gøre en god handel på Småfolk badetøj til babyer hos den omtalte webshop. Der er mulighed for gratis fragt og man kan forvente hurtig levering uanset hvor man bor henne i landet.

Dette er et hit i øjeblikket

Den mest populære farve indenfor Småfolk badetøj er i øjeblikket lilla, som man nok kan regne ud er mest populære blandt piger. Dog er mørkegrå, grøn, pink og turkis også nogle rigtig populære farver, når vi snakker Småfolk badetøj. Det kan hvert fald konkludere, hvis man ser udvalget hos f.eks. Smartkids.dk, som er en webshop med et stort udvalg af Småfolk badetøj. I deres udvalg har de almindelige Småfolk badeshorts som er forholdsvis lange, men de har også Småfolk ble-badebuks, som er korte og er formet som en ble. Et par Småfolk badebukser koster i langt de fleste tilfælde 100-200 kr., hvilket man må sige er en fair pris for et par badebukser.

Småfolk badetøj i god kvalitet

Nogle gode grunde til at købe Småfolk badetøj er at designet er moderne og pasformen er god. Men en nok endnu vigtigere ting at nævne er at kvaliteten er i særklasse. Du har nok før prøvet at købe et par billigere badebukser, som kun lige har holdt en sommerferie. Dette undgår man højst sandsynligt med et par Småfolk badebukser, da kvaliteten er i orden, og de derfor gerne skulle holde i en del år.

Småfolk badebukser udsalg

Er det overhovedet muligt at finde tilbud på Småfolk badebukser? Det er et spørgsmål, som der sikkert er rigtig mange, der gerne vil have svar på. Og ja, det er muligt at finde Småfolk badebukser på udsalg. Vi har denne gang henvist til Smartkids.dk, som har et fornuftigt udsalg med gode besparelser. Der er tale om tilbud, hvor man kan spare op til 25 % på Småfolk badetøj, hvilket kan spare dig for rigtig mange penge.