Småfolk hue
11 december, 2013

Småfolk hue

By Billig-Mode.dk

Småfolk huer Småfolk Småfolk hue


ForhandlerSmåfolk hueLæs mere / Gå til forhandler
Hos Kids-World kan du købe Småfolk huer til både drenge og piger. Du kan vælge mellem Småfolk huer i str. 50 til 116.

Hvis man bare har fulgt lidt med her på bloggen, ved man at vi har skrevet om Småfolks produkter en håndfuld gange før. Vi har bl.a. skrevet guides om badebukser, sengetøj og heldragter fra Småfolk. En hue er nærmest uundværlig i denne kolde årstid, så det er en god idé at få købt huer til sine børn. Vores overvejende anbefaling går til Småfolk, og det er der mange gode grunde til. Hvorfor vi netop anbefaler en Småfolk hue kan du læse meget mere om i denne spændende artikel.

Læs også: Carhartt huer

Småfolk

Nedenfor får du lige et hurtigt indblik i, hvad Småfolk er for en virksomhed, og hvad deres kompetencer er:

  • Danmarks mest populære retromærke (70’er stil)
  • Åbnede deres første Småfolk butik i marts 2007
  • I 2013 beskæftiger Småfolk 13 fuldtidsmedarbejdere
  • Småfolk har omkring 600 kunder (virksomheder / butikker) fordelt over 22 lande
  • Der findes 3 Småfolk butikker i Danmark
  • Småfolk udgiver 4 kollektioner årligt, hvor de imponerer med innovative styles
  • Brandet er kendt for tøj med friske farver i fantastisk kvalitet – Stort set hele deres kollektion er oekotex certificeret.
  • Småfolk laves deres kollektions således at de fortsat matcher de gamle kollektioner, så man kan bruge tøjet sammen
  • På deres officielle hjemmeside er der en lang liste med alle forhandlerne af Småfolk tøj. Listen består af fysiske butikker og især webshops. – http://www.smafolk.dk/us/storelocator.html?mloc=141
  • De er kendt for at støtte velgørenhed, bl.a. Aids Fonden, Rådet for sikker trafik, Danmarks indsamling og mange organisationer.

Læs også: Humör huer

Tjekliste den perfekte hue

Når man skal købe en hue til sit barn, er det vigtigt, at man er opmærksom på flere forskellige faktorer. Jeg har forsøgt at lave en liste over hvilke ting, man skal have med i sine tanker ved køb af en hue.

1. Design – En ting er selvfølgelig designet, som er en afgørende faktor. Ikke alle børn tænker så meget over designet, men hvis dit barn gør, så lad barnet få indflydelse, når der skal købes en hue.

2. Størrelse – Det er ikke så tit, at man køber huer, så det kan være svært at vælge en str. Det kan især være problematisk, hvis man skal købe en hue på nettet, hvor man ikke har mulighed for at prøve den først. Mit råd til dig der er i tvivl om størrelsen er at gå ind i en fysisk med dit barn og prøve huer. Derefter kan du gå hjem og søge på nettet, hvor du sikkert kan få huen billigere. For Småfolk huer er størrelsen angivet i alder med et interval på 2 år., men man kan også sortere i decideret størrelser. Der er størrelser fra 50-116.

3. Kvalitet – Jeg vil våge påstå, at kvaliteten er det vigtigste, når man skal købe en hue. Det duer ikke rigtigt at købe en hue, som på ingen måde kan varme ørerne, fordi den er i lav kvalitet. Jeg vil anbefale, at man går efter kvalitetshuer, som bl.a. består af bomuld. F.eks. består en klassisk Småfolk hue af 50 % bomuld, som er ganske optinalt. Derudover kan man komme langt ved at føle på huen, hvor man kan mærke hvor kraftig (eller tynd) huen er.

 Småfolk huer

Nu har vi præsenteret jer for en kort introduktion af Småfolk samt en tjekliste til køb af den perfekte hue. Nu er tiden kommet til at fortælle meget mere om Småfolk huer, som er omdrejningspunktet for denne artikel. Ligesom Småfoks øvrige produkter er deres huer også kendt for deres mange friske farver og sjove motiver. De fleste Småfolk huer er prydet med søde æbler i forskellige farver. Netop æblemotivet går igen på rigtig meget af deres tøj.

Småfolk hue Småfolk huer
Ovenfor ser du to ens huer, hvor huen til venstre er drenge, mens huen til højre er til piger. Drengemodellen er turkis med sorte-, grå-, hvide- og lyseblå æbler over hele huen. Pigemodellen er pink med grå-, lilla-, lyslilla- og sorte æbler. Begge huer består af 50 % bomuld, 5 % Elasthan (elastik) og 45 % modal. Især bomuld gør at huerne er varme, så dine barn ikke fryser sine ører i vintertiden. Huerne er lavet med dobbeltlag bomuld, så de både er tykke og varme.

Huerne er Oekotex 100 certificeret, hvilket er endnu en god grund til at købe en Småfolk hue. For dem der ikke kender til det certifikat, kan jeg fortælle, at det er et mærke, der sidder på tøj og boligtekstiler, der er testet for sundhedsskadelige stoffer. Konklusionen er altså, at hvis du køber en Småfolk hue, så behøves du ikke bekymre dig for sunhedsskadelige stoffer.

Disse Småfolk huer kan købes til børn i alderen 0-6 år. Prisen er 199,95 kr. pr. stk. inklusiv levering hos Kids-World.dk