smallstuff sengerand med flyvemaskiner
22 februar, 2015

Smallstuff sengerand

By Billig-Mode.dk

Skærmbillede 2015-02-22 kl. 21.59.27  Skærmbillede 2015-02-22 kl. 21.59.54 Skærmbillede 2015-02-22 kl. 21.59.38
Endnu engang har vi lyttet til ønsker fra vores læsere med børn. Smalstuff sengerand har været et emne, som er blevet ønsket utallige gange fra danske mødre og fædre. Der er rigtig mange udbydere af sengerand, men der er flere gode grunde til, at netop Smallstuff er et attraktivt mærke. I artiklen kigger vi nærmere på, hvad der gør sengerand fra Smallstuff så specielle, og hvad der kendetegner producenten. Vi kommer derudover med vores anbefaling af, hvor du kan købe Smallstuff sengerand til en fornuftig pris.

Smallstuff sengerande

Sengerand fra Smallstuff

Rigtig mange forældre vælger at købe en sengerand til deres børn, da det skaber tryghed, når dit barn skal sove. En sengerand er glimrende til at give en ekstra afskærmning i sengen, så risikoen for at dit barn kommer i klemme bliver minimeret. Smallstuff er som nævnt blot én ud af mange udbydere af sengerand. En af de store fordele ved Smallstuff er at sengeranden kan stå selv og ikke falder sammen og bliver slap de første mange år. Smallstuff pryder deres sengerand med flotte motiver til både drenge og piger. En af de helt store fordele ved Smallstuff sengerand er, at de passer til langt de fleste senge. Det er desuden muligt at lyne betrækket af og vaske det ved behov. Langt de fleste sengerande fra producenten befinder sig i prisklassen 500-600 kr. Det er en forholdsvis høj pris for en sengerand, men du får dog også en sengerand i meget høj kvalitet.

Hos forhandleren vi linker til i artiklen koster de ensfarvede sengerande 499,95 kr., mens sengerande med motiv koster 599,95 kr.

Lilla sengerand

smallstuff sengerandPris: 599,95 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

Dette lilla sengerand fra Smallstuff er et af de mest populære produkter i kategorien. Det er en sengerand til piger, som er fyldt med marguerit blomster. Betrækket er aftageligt og kan vaskes i vaskemaskinen på 40 grader. Sengeranden måler 30 x 360 cm.

Betrækket er fremstillet af 100 % bomuld.

 

Sengerand med flyvemaskiner

smallstuff sengerand med flyvemaskinerPris: 599,95 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

Et andet populært produkt er denne sengerand med flyvemaskiner, som især er et hit hos drenge. Denne sengerand er cremehvid med petroleum med hvide stjerner på den ene side og hvid med grønne og blå flyvemaskiner på den anden side.

 

 

Om Smallstuff

Smallstuff er en dansk virksomhed, som udbyder både børnetøj, sengetøj og diverse spil til børn. Samtlige produkter er lavet efter øko-tex 100 standard. Produkterne er enten syet, strikket eller håndhæklet for at sikre den højeste kvalitet. Smallstuff benytter sig kun af uld og bomuld i blød og høj kvalitet. Der er desuden fokus på kvalitet, hvor flotte farver og sjove motiver er nogle af kendetegnene.

Smallstuff sengerand udsalg

Ved at læse de mange henvendelser omkring Smallstuff sengerand har vi fået det indtryk, at mange leder efter et udsalg. Det er ikke alle, der har penge til at købe en sengerand til 500-600 kr. Derved kan det være fordelagtigt at lede efter attraktive tilbud i de fysiske butikker og nettet. Smallstuff er desværre ikke et mærke, hvor der findes et hav af gode tilbud. Dog kan det af og til være muligt at finde tilbud hos danske webshops.

Kilde: http://smallstuff.dk/