Kvinde med flotte negle
5 august, 2020

Smukke negle året rundt? Derfor skal du vælge gellak

By Billig-Mode.dk

Lakerede negle går aldrig af mode. De kommer i mange variationer – alt fra lange negle i neonfarver til naturlige negle i neutrale nuancer. Hvis du drømmer om at have flotte negle året rundt, så kan du med fordel lakere dine negle med gellak. Denne form for neglelak er nemlig blevet meget populær, hvilket ikke er uden grund. Den holder nemlig markant længere tid end normal neglelak, men er næsten lige så nem at påføre.

I indlægget her kan du blive meget klogere på, hvorfor du skal vælge gellak. Du finder både informationer om, hvad det er for noget, samt hvor du kan købe det henne. God læselyst.

Hvad er gellak for noget?

Gellak er betegnelsen for en ny formula inden for neglelak. Ligesom navnet også antyder, så består lakken overordnet set af neglelak, som er blandet med en form for gele. Dette medfører, at lakken ikke kan lufttørre på samme måde som almindelig neglelak, men skal i stedet hærde ved hjælp af UV-lys eller LED-lys. Dette betyder desuden, at neglelakkens tørretid ikke er særlig lang.

Hvor lang tid holder gellak?

En af de væsentligste årsager til, at gellak er blevet så populær, er dens lange holdbarhed. Når først lakken er påført, holder den sig smuk på neglene i op til 14 dage. Du slipper således for at skulle lægge neglelak flere gange om ugen, men kan i stedet vågne op med smukke negle dag efter dag.

Hvilke farver kan jeg vælge?

Gellak fås i et utal af forskellige farver. Uanset om du er til spraglede negle eller mere neutrale nuancer, så fås dette. Dette betyder, at denne form for neglelak passer til mange forskellige behov og anledninger, og du kan altså få holdbare og smukke negle i lige de farver, som du ønsker.

Du kan med fordel købe 3-5 forskellige neglelakker, og derved imødekomme mange forskellige behov, uanset om du skal til bryllup eller 80’er-fest.

Hvordan påføres neglelakken?

Noget af det bedste ved gellak er, at det er nemt at påføre derhjemme, selvom du ikke er professionel negledame. Du kan naturligvis også få det lagt hos diverse skønhedsklinikker, hvis du vil være sikker på, at resultatet sidder lige i skabet første gang.

Mange vælger selv at påføre neglelakken, fordi man derved er uafhængig af at skulle bestille tid hos en negledame. Derved kan du altså helt selv bestemme, hvor og hvornår du ønsker at lave flotte negle på dig selv. Det kan eksempelvis være, mens du sidder i sofaen, og din yndlingsfilm kører i fjernsynet.

Hvor kan jeg købe gellak og andet tilbehør?

Kunne du tænke dig at prøve at lægge gellak hjemme hos dig selv? Så har du rig mulighed for at købe både neglelak og diverse tilbehør online. Du slipper derved for at skulle rende rundt i fysiske butikker. Hos https://nailster.dk/ finder du eksempelvis tre forskellige startsæt, som indeholder alt det, som du har brug for, hvis du vil lave smukke og holdbare negle derhjemme. På hjemmesiden finder du desuden en række brugbare informationer, og du kan også få vejledning til, hvilket sæt der passer bedst til dine behov.