smykker for alle
28 juli, 2018

Smykker til damer og mænd

By Steflinkmester

Mange har måske en forestilling om, at smykker kun er for damer, men smykker er faktisk både for damer og mænd. Smykker kan tage et look til helt nye højder, da det giver det sidste lille tvist, der typisk mangler.

Perfekt til enhver anledning

Smykker er både til hverdag og til fest. Uanset anledningen kan de små tilføjelser sætte et elegant præg på dit outfit. Til hverdag kan de enkle og elegante smykker være de små detaljer, der fuldender dit look.

Dette gælder både for det mandlige og kvindelige køn. Begge køn kan sagtens bære små funklende ædelstene af forskellig karakter. Det hele ligger i at finde din stil, og det, der passer til dig og til den enkelte anledning.

Alverdens muligheder

Uagtet om det er mandag morgen, og du er på vej ud af døren for at køre på arbejde, eller det er lørdag aften, og du er ved at trække i det stive puds og på vej til en stor fest, har du en masser muligheder for at fuldende lige præcis det look, du går efter.

For mænd kan det til dagligt være et smart ur, der er en del af det daglige outfit. Det viser noget personlighed og stil. Et ur er ret smart, da det både er praktisk og kan være en del af ens stil. Den perfekte kombination. Til større anledninger kan man vælge at gøre lidt mere ud af de små detaljer ved at anvende et lidt mere prangende eller stilfuldt ur, hvor man kombinerer det med smarte armbånd. Til den helt store fest kan man gå hele vejen og bruge manchetknapper til sit jakkesæt. Det giver et gennemført look, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og du vil helt sikkert fremstå stilet og sofistikeret.

Kvinder har som bekendt lidt flere muligheder, når det kommer til smykker. Til hverdag er det en god idé at vælge de lidt diskrete smykker, hvor det smukke ligger i de små detaljer. Både halskæder, øreringe, ringe, ure og armbånd kan benyttes til hverdag. Kunsten ligger i at begrænse det, så det ikke bliver for overvældende. Husk, nogle gange gælder det, at ’less is more’, hvilket især er gældende, når man skal style sit outfit med accessoires. Dette er både gældende til hverdag og fest, hvor man skal huske på, at det er dig, der skal bære smykkerne og ikke smykkerne, der bærer dig.

Vælg smykker af god kvalitet

Når du skal vælge smykker, skal du selvfølgelig huske på, at det vigtigste er, at du selv kan lide dem, og at de passer til din stil og personlighed. Gå efter en god kvalitet, men det skal selvfølgelig også være inden for dit budget.

Er du faldet for noget helt bestemt, som ikke helt er inden for dine økonomiske rammer, så overvej at spare op i stedet, og se det som en investering. Du vil helt sikkert blive endnu gladere for det, når du ved, du har spinket og sparet for, at den skulle komme med hjem i smykkeskrinet.

Unikt og enestående

Når du er på udkig efter noget helt specielt enten til dig selv eller som en gave, kan det være værd at overveje håndlavede smykker. Når de er håndlavede hyldes håndværket i branchen. Der er noget helt specielt og enestående ved håndlavede smykker, da de vil være unikke på hver deres måde. Du vil få en bedre kvalitet end det, der er lavet af masseproducenter, da detaljerne bliver vurderet om og om igen. Se bl.a. decorojewellery der er et dansk brand, der laver håndlavede smykker til begge køn.