Armbånd til mænd
11 marts, 2014

Smykker til mænd

By Billig-Mode.dk

Smykker til herre


Det er efterhånden længe siden, at vi sidst har skrevet en artikel om smykker til mænd. Derfor er det nu tid til at kigge på, hvilke smykker der er det største hit blandt mænd i øjeblikket. Artiklen er til inspiration for dig, der leder efter nogle nye smykker til samlingen.

Halskæde

Smykker til mænd

Jeg har besøgt en lang række forhandlere af smykker til mænd, hvor jeg faldt over en rigtig fed halskæde. Halskæden som du ser ovenfor er en “Dogtags” halskæde med armykæde. Der er tale om to plader, hvor den ene er i stål og den anden i matrustik sort. Det er et moderne smykke til både mænd og unge fyre. De to plader har en størrelse på 3,1 x 1,5 cm. Kædens længde er 60 cm. Forhandleren er Marjoe.dk, hvor man kan købe den omtalte halskæde til 255 kr.

Armbånd

Armbånd til mænd

 

Indenfor smykker til mænd kan man ikke komme udenom armbånd, som måske er det mest populære accesorie. Jeg faldt over dette meget stilrene armbånd, som er specielt populært blandt unge fyre. Det er et læderflettet armbånd med et eksklusivt look. Det er et armbånd i kraftig kvalitet med en tykkelse på 8 mm, som er meget slidstærkt. Armbåndet kan købes i forskellige længder, som er henholdsvis 17, 18, 19, 20, 21 og 22 cm. Prisen er 325 kr. inkl. levering uafhængigt af størrelsen.

Billige smykker

 

Jeg har også kigget efter billige smykker til mænd, hvor jeg bl.a. stødte på overstående armbånd. Det er et armbånd i sort og brun med 4 bomuld snore og 2 læder snore. Stilmæssigt er dette armbånd en modsætning til det forrige armbånd, da der er rigtig mange moderigtige detaljer. Længden på armbåndet er på 18-20 cm., mens bredden er 1,5 cm. Du kan erhverve dig dette smykke for kun 65 kr. I forhold til design og kvalitet vil jeg mene, at det er en rigtig god pris.

Ørering

Øreringe

 

Sidst, men ikke mindst har jeg taget et kig på disse øreringe fra Hinged Snap. Hvis du har huller i ørerne, bør du stærkt overveje at investere i disse øreringe. De er lavet af rustfrit stål (316L) og måler cirka 1,2 cm. Stykprisen er 85 kr., mens du kan købe 2 (et par) for 120 kr. Der er igen tale om forhandleren Marjoe.dk, som generelt er en anbefalesværdig forhandler, hvad angår smykker til både mænd og kvinder. Du kan forvente nikkelfri smykker, gratis fragt og 30 dages bytte- og returret.