solhatte
22 april, 2014

Solhat baby + børn

By Billig-Mode.dk

Solhat

ForhandlerSolhatteLæs mere / Gå til forhandler
Hos Buksetrolden.dk finder du en masse gode tilbud på solhatte til børn og baby. Du kan købe solhatte fra kendte mærker som Småfolk og Mikk-Line.

I de seneste par ugers har vi nydt godt af det kommende sommervejr, som byder på masser sol. Selvom Danmark ikke ligger særlig tæt på ækvator kan solen alligevel godt være rigtig stærk i perioder. Derfor er det en rigtig god idé at beskytte sig mod solen, og det gælder især børn og babyer, som er ekstra udsatte af solens stråler. Derfor skal vi kigge på solhatte til babyer og børn i alderen 0-10 år.

Solhat baby

En solhat er nærmest blevet et must-have, hvis man har en baby. Det praktiske ved en solhat fremfor en almindelig kasket er, at den både beskytter ansigt, nakke og hovedbunden. Det er tre udsatte steder mod solen, hvor man nemt kan blive forbrændt. Med en solhat kan din baby slippe for de fleste af solens stråler, men solcreme er alligevel en god idé. Langt de fleste solhatte har solbeskyttelsesfaktor på 40-50+. Èn ting er at solhatten beskytter mod solen, men den har også en anden vigtig egenskab. Den beskytter nemlig også din baby mod varmen, så han / hun ikke får det dårligt af varmen. En sidste ting er, at din barn ikke risikerer at få solen i øjnene.

Til en baby vil det være praktisk at købe en solhat med bred skygge, så hele ansigtet og hovedet er beskyttet. Sørg for at hatten passer præcist til din babys hoved, og køb evt. en solhat med solhat, så den sidder ordentligt på. Når du køber på solhatte, kan du typisk vælge mellem en badesolhat og en uv solhat. Som du nok kan regne ud er badesolhat praktisk, hvis dit barn er ude og bade, mens uv solhatten er til at beskytte dit barn mod solen. Det kan være praktisk at købe begge to, men det er mest nødvendigt med en uv solhat.

Småfolk solhat

solhat babyDen første solhat vi har kigget på er denne grønne solhat med æbler fra mærket Småfolk. Der er tale om en af de populære uv solhatter til babyer, som er lavet af hurtigt tørrende materiale. Inde i solhatten sidder der en elastik, som man kan tage på for at sikre, at solhatten ikke falder af. Når din baby løber rundt på stranden, er det en fordel at solhatten sidder godt og behageligt på hovedet. Det er en rigtig praktisk Småfolk solhat, som går langt ned ved nakken, samtidig med at skyggen foran er bred. Kvaliteten på produktet er 80 % polyamid og 20 % elasthan. Det er muligt at vaske hatten ved håndvask.

Det skal desuden nævnes, at denne solhat til babyer er lille i størrelsen. Produktet kan købes til baby / børn i alderen 0-6 år.

Prisen er 199 kr. hso Buksetrolden.dk, som har et solidt udvalg af solhatte.

 

 

solhat til babyHer har vi kigget på en hvid solhat fra Mikk-Line. Det første der springer i øjnene er nakkebeskyttelse, samt den faste skygge foran. I stedet for elastik er der bindebånd, som får solhatten til at sidde ordentligt. Det er igen en UV solhat, som gør at din baby kan være 30 gange længere tid i solen uden at blive påvirket af uv-stråling.

Det eneste lille minus ved denne solhat er farven, som ikke er særlig praktisk. Solhatten er lavet af 100 % bomuld. Modsat den forrige solhat, så er det muligt at putte den en tur i vaskemaskinen ved 30 grader.

Størrelserne er normale, og du kan finde den rigtige størrelse ved at måle omkredsen på dit barns hoved.

Den oprindelige pris er 99 kr., men Buksetrolden.dk har lige nu 25 % rabat. Den nye pris er derfor 74,25 kr.

 

Solhat børn

Når man skal købe en solhat til et barn, skal man være opmærksom på de samme ting som nævnt tidligere. Det kan være en god idé at give dit barn indflydelse, når I skal købe en solhat. Skal man vælge den helt rette solhat i forhold til størrelse og pasform, vil det være en god idé at gå ind i en fysisk butik. Derefter kan man gå på nettet og købe produktet, hvis man ønsker det.

Småfolk solhatDenne solhat adskiller sig lidt fra tidligere omtalte solhatte til børn. Den er lilla med lyslilla æbler, som er typisk design for Småfolk solhatte. Som du kan se er der bindebånd for neden, men det klippes af, hvis man ønsker det. Småfolk badetøj er lavet af hurtigt tørrende materiale, og det gælder ligeledes alle deres solhatte. Dette er en rigtig funktion, da dit barn således vil kunne bade med hatten på.

Efter dit barn har badet med solhatten, er det bedst at skylle hatten i koldt vand fra hanen.

Pris: 199 kr. hos Buksetrolden.dk

 

 

Andre artikler indenfor sommertøj:

Småfolk badebukser

Sommerjakker 2014