Sommerjakker damer
26 marts, 2013

Sommerjakker til damer

By Billig-Mode.dk

Sommerjakker til kvinder Sommerjakke dame Sommerjakker til kvinder udsalg

ForhandlerSommerjakker til kvinderKøb her / Gå til forhandler
Hvis du leder efter sommerjakker til kvinder, så anbefaler vi, at du ligger vejen forbi Smartgirl.dk. Webshoppen kan tilbyde sommerjakker til damer fra kendte mærker til rigtig gode priser. Derudover kan du med fordel se nærmere på deres mange gode tilbud på sommerjakker.

Sommeren er på vej, og det er tid til at få købt en sommerjakke. I denne artikel vil vi forkæle vores kvindelige besøgende med en guide til køb af sommerjakker. Mangler du inspiration eller vil du bare blive klogere på hvad, der er populært indenfor sommerjakker til damer i 2013, så vil du højst sandsynligt finde denne artikel interessant.

Kvinder – piger – damer – Sådan finder i den rette sommerjakke

Det er blot få uger siden, at vi skrev om sommerjakker 2013, hvor vi også skrev om sommerjakker til damer. Dog har der været en lang række ønsker fra vores læsere om, at der ønskes en artikel kun til damerne. Det ønske har vi nu valgt at gøre noget ved og her er så en artikel om sommerjakker til damer.

Temperaturen indikerer godt nok ikke at sommeren er på vej, men der vil nok ikke gå så længe, før vi kan opleve noget betydeligt bedre vejr i Danmark. Derfor mener vi ikke, at det er for tidligt at købe en sommerjakke. Det er aldrig skidt at være lidt på forkant med sommeren. Sommerjakkerne er allerede kommet på hylderne i langt de fleste tøjforretninger landet over, og det er i disse måneder at udvalget er aller størst. Hvis man køber en sommerjakke i god tid, har man mest at vælge mellem og man slipper ofte for udsolgte varer.

Sommerjakke damer Sommerjakker kvinder Sommerjakker til kvinderne

Sommerjakker – Hvilke farver er hotte

Jeg har lavet en masse research og besøgt en lang række butikker for at finde ud af trenden indenfor sommerjakker til kvinder, bl.a. hvilke farver der er ekstra hotte denne sommer.

Ud fra min research kan jeg konkludere, at der er tre farver, der bliver ekstra populære denne sommer:

 • Sort – At sorte jakker er et hit er måske ikke den største nyhed, men ikke desto mindre er det en realitet. Sorte sommerjakker er dog ikke blot simple og kedelige, men indeholder tværtimod ofte en masse fede detaljer. En sort sommerjakke er altså et sikkert hit til kvinder. 
 • Rød
 • Army

Det vil måske overraskende nogen, at rød og army er på listen over de mest hotte farver, når vi snakker sommerjakker i 2013. Det er dog blot min opfattelse, men man kan forvente at army grøn og rød bliver rigtig populært. Især army grøn vil nok være et chok for rigtig mange. I de seneste par har army tøj været et rigtig stort hit indenfor tøj og mode. Vi har før skrevet om både army bukser og jakker, og vi vil uden tvivl koncentere os endnu mere om army tøj i fremtiden. Army tøj er det nye, og du kan overveje om din nye sommerjakke skal være army grøn.

Sommerjakker til kvinder

Hvis jeg skulle lave en top 10 liste over de hotteste tøjmærker indenfor sommerjakker til kvinder ville følgende mærker være der:

 1. VILA
 2. Vero Moda
 3. ONLY
 4. mbym
 5. Rÿtme
 6. Sisters Point
 7. Saint Tropez
 8. Global Funk
 9. Minimum
 10. G-star