Sommerkjole 2013
19 februar, 2013

Sommerkjoler 2013 – Vi guider dig!

By Billig-Mode.dk

Sommerkjoler til kvinder Lang sommerkjole Kort sommerkjole

 

 

 

 

 

 

 

 

ForhandlerSommerkjolerKøb her / Gå til forhandler
Dette er endnu en relevant webshop, hvis du leder efter sommerkjoler i 2013. Denne forhandler har ligeledes et stort udvalg af sommerkjoler. Misslux.dk tilbyder priser på sommerkjoler hvor enhver kan være med. Derfor vil vi anbefale dig at klikke forbi forhandleren.

Det gør ikke noget at være lidt tidligt ude, når det handler om sommerkjoler. Der går ikke mange uger og måneder, før du vil kunne købe de første sommerkjoler i butikkerne. Sæsonen for sommerkjoler 2013 nærmer sig med hastige skridt, og det er på sin gode ret med en guide.

NYT: Guide om sommerkjoler 2014

Sommerkjoler i 2013 – Få overblikket

Nu tænker du måske, hvorfor vi ikke venter til sommer med at skrive dette indlæg om sommerkjoler. Vi har valgt at lave en guide til sommerkjoler 2013 nu, da de første sommerkjoler allerede kan købes i forretningerne. Som kvinde kan man næppe føle sig mere feminin, end når man er iklædt en flot og elegant sommerkjole. Derfor kan man som kvinde sagtens eje 2-3-4-5 eller mange flere sommerkjoler. Vi er ikke altid lige heldig med vejret i Danmark, men når solen en sjælden gang står højt og skinner ned på os, så er det frem med sommerkjolerne. Man kan typisk kende en sommerkjole på at den er tynd i stoffet og ikke skjuler for meget hud.

Sommerkjoler til enhver smag

Valget står oftest mellem en kort eller lang kjole. Sommerkjoler produceres altså både i lang- og kort stil. Man kan dog forvente, at størstedelen af de sommerkjoler, man kan købe er lidt korte i det. Det er både muligt at købe simple og ensfarvede kjoler, samtidig med at man kan købe sommerkjoler med flotte motiver og andre prints. Tendensen viser at kvinder ofte vælger kjoler med blomstermotiver og andre mønstre. Dog er det naturligvis også muligt at købe en simpel og smart ensfarvet kjole i en lang række farver. Det er svært at fastslå en specifik stilart og trend i forhold til sommerkjoler 2013. Hvis man tager et kig på de sommerkjoler, som allerede nu kan købes ser man at udvalget er meget blandet. Dette må man sige er en fordel, da det er muligt at købe en sommerkjole uanset smag.

Relateret indhold – Maxikjoler – Klik her

Hvilke mærker bør du gå efter?

Der er ingen, der siger man bør gå efter specifikke mærker, men der er dog nogen mærker, du bør kigge ekstra godt efter. Der er naturligvis rigtig mange kendte tøjmærker, der bl.a. er kendt for sommerkjoler. Men hvilke mærker er et skridt foran de andre, når det gælder sommerkjoler. Når du skal købe sommerkjoler i 2013 kan du gå efter følgende mærker:

  • VILA
  • Vero Moda
  • Fransa
  • Cream
  • Espirit
  • Only
  • Ichi
  • Sisters Point
  • Minimum

De overstående mærker er meget kendt for deres sommerkjoler. Specielt Vero Moda er ekstra kendt for deres sommerkjoler. Hvert år kommer de ud af en ny og spændende kollektion af sommerkjoler. 2013 er ingen undtagelse, for igen i år kan du med god samvittighed have store forventninger til deres sommerkjoler. Hos https://billig-mode.dk er vi vilde med Vero Moda sommerkjoler. Det er vi først og fremmest, fordi at udvalget af sommerkjoler fra Vero Moda er rigtig stort. På Smartgirl.dk som vi linker til har de ikke mindre end 95 kjoler fra Vero Moda. Udover at have et stort udvalg, så kan Vero Moda kjoler købes til rigtig gode priser. Du kan forvente at en typisk sommerkjole fra Vero Moda koster omkring 100-300 kr. Kvaliteten er i orden, og der er tydeligvis tænkt over det designmæssige, hvilket giver en klar anbefaling herfra.

Hvide sommerkjoler bliver årets hit

Nu spørger du sikkert dig selv, om hvor vi ved fra, at hvide sommerkjoler bliver årets hit. Vi kan ikke sige med sikkerhed at hvide sommerkjoler bliver et stort hit i 2013, men det er et kvalificeret gæt. Det er dog ikke bare udelukkende et gæt. Vi har været ude at snakke med flere butiksejere, hvor der har været bred enighed om at hvide sommerkjoler er et hit. En hvid sommerkjole er dog ikke bare en hvid sommerkjole. Der er b.l.a. nogen sommerkjoler i hvid, som er gennemsigtige. Næst efter hvide kjoler, så er sorte sommerkjolen uden tvivl også et hit. Det er egentlig ikke nogen nyhed, for hvide og sorte kjoler har altid været populære. Før i tiden var jeg personligt ikke så vild med hvide og sorte kjoler, fordi jeg ofte synes de var kedelige og ugennemtænkt. I de seneste år er jeg dog blevet overrasket over de mange fine detaljer disse ensfarvede kjoler bliver tilsat.

Billige sommerkjoler

Det er (desværre) ikke os alle, der er millionære og har råd til at købe en sommerkjole til flere tusinde kroner. Heldigvis er det muligt at købe sommerkjoler i 2013 til rigtig gode priser. Man skal tænke over, at man får hvad, hvad man betaler for. Køber man en sommerkjole til 99 kr., så kan man ikke forvente den bedste pris. Dog siger vores erfaringer at man sagtens kan købe en flot sommerkjole i god kvalitet til 200-400 kr. Går du efter billige sommerkjoler kan vi anbefale mærker som Vero Moda og ONLY.

Er du vild med kjoler, så vil vi anbefale dig at klikke forbi vores artikel om maxikjoler (guide).