sommerkjoler 2014
13 maj, 2014

Sommerkjoler 2014

By Billig-Mode.dk

sommerkjole

ForhandlerSommerkjoler 2014Køb her / Gå til forhandler
Zalando.dk er muligvis den danske forhandler med det største udvalg af sommerkjoler. De har sommerkjoler fra mærker ONLY, Vero Moda og Esprit til priser fra 99 kr.
Stylepit.dk er et godt alternativ, da de også har et bredt udvalg af sommerkjoler i utallige farver. De har både mærkevarer og ukendte mærker til faste lave priser.

Vi er nu klar med vores artikel om sommerkjoler 2014, som rigtig mange af vores kvindelige læsere har vænnet os til. Sidste år skrev vi en guide om sommerkjoler, som blev en af vores mest delte artikler på de sociale medier. Derfor er vi endnu engang klar til at informere dig omkring moden indenfor sommerkjoler 2014. Vi skal først og fremmest kigge på, hvad der kategoriserer sommerkjolerne fra de nyeste kollektioner. Dernæst har vi udvalgt en masse flotte sommerkjoler fra forskellige mærker og i forskellige prisklasser. Ovenfor har vi lavet en liste med anbefalesværdige forhandlere med sommerkjoler.

Sommerkjoler 2014 – Mærker, farver og længde

Der er kun gået et år, men der er alligevel sket nogle ændringer indenfor sommerkjoler. I år kan man forvente at især lange sommerkjoler bliver en ny trend, som vi tidligere på måneden har skrevet en artikel om. Det vil fortsat være populært med korte sommerkjoler, men kjolerne er generelt blevet lidt længere end de forrige år. Som udgangspunkt vil det være fint at have både en kort- og lang sommerkjole. Det er desuden vigtigt, at kjolen passer sammen med fodtøjet. Som sædvanlig kan man forvente at sommerkjoler 2014 er en anelse tyndere end almindelige kjoler, så de passer bedst muligt til klimaet. Der er nogen sommerkjoler, der er mest praktiske til strandbrug, mens der er finere sommerkjoler til forskellige former for arrangementer. Hvad angår sommerkjoler 2014, så er der nærmest ikke nogen farver, man ikke kan klæde sig i. Sommer er den tid på året, hvor man kan tillade sig i alle mulige forskellige farver. Denne sommer vil man fortsat kunne opleve, at der hænger mange kjoler i sort og hvid i butikkerne. Jeg har taget et kig på de nyeste kollektioner fra populære mærkevarer, hvor farver som pink, rød og gul er nogle af de dominerende farver. Noget andet jeg har mærke til er, at mange af de nye sommerkjoler har forskellige motiver. Det er især forskellige motiver med blomster, som går igen på mange af kjolerne. Når man kigger efter ny sommerkjole, bør man tænke over hvilke farver, der fremhæver sin kulør på den bedste måde. Du har dermed mulighed for at ligge på stranden i din nye sommerkjole og se lækker ud, samtidig med at du får sol på benene. Det kan være svært at sige, hvilke mærker der vil blive de mest populære på forhånd. Dog er salget af sommerkjoler 2014 allerede startet, og det er derfor muligt at give et kvalificeret gæt. Det vil for de fleste ikke være nogen overraskende, at Vero Moda, Esprit, Vila, Just Female og ONLY er nogle af førende mærker indenfor sommerkjoler 2014. De 5 mærker producerer alle sammen kjoler til priser, hvor alle kan være med. Kigger man på nogle af de lidt dyrere mærker, så vil man også kunne forvente at se en masse til f.eks. Michael Kors, Daniel Hechter og René Lezard.

Læs også: Inspiration til hvide sommerkjoler

Sommerkjoler 2014 – 6 forslag

Vi vil i dette afsnit kigge på 6 forskellige sommerkjoler, som fortjener at blive omtalt. Vi har udvalgt de kommende sommerkjoler 2014 fra en række forskellige mærker, hvor der er stor forskel på både pris, kvalitet og pasform.

sommerkjoler 2014

Mærke: Bruuns Bazaar

Pris: 1495 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Her er der tale om en sommerkjole, som stråler af glæde og selvtillid. Det er en kjole, som man kan benytte til festlige arrangementer om sommeren. Kjolen er mest henvendt til kvinder med en solbrun kulør. På grund af den lidt specielle farve, vil den ikke fungere så godt til kvinder med en meget lys hudfarve. Længden vil vi vurdere som en mellemting, hvor man både kan få vist sine solbrune ben frem,dog  uden at den bliver for kort. Der er både stiklommer og lynlås på kjolen, hvilket man dog ikke kan se på det lille billede. Foret består af 93 % poleyster og 7 % elasthan, mens overmaterialet er lavet af 100 % polyester.

 

 

 

 

sommerkjoler

 

Mærke: Bombshell by Katya Wildman

Pris: 2095 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Netop denne pinke farve er en af de mest populære farver, hvis man kigger på sommerkjoler anno 2014. Det er en meget iøjnefaldende, hvor du kan forvente en masse god opmærksomhed. Denne kjole er ligeledes henvendt til at bruge til forskellige for festlige lejligheder. Modsat den forrige kjole, så kan denne kjole bruges til langt de fleste kvinder. I forhold til detaljer er der blandt andet brystindsugning  og lynlås bagtil. Kigger man på pasformen, så er det en kjole, der sidder rimelig tæt og fremhæver de kvindelige former. Kvaliteten er 100 % bomuld, hvilken gør sommerkjolen utrolig behagelig at have på og bevæge sig i. Det er muligt at rense kjolen ved kemisk rensning, hvor man kan få inspiration fra de mange guides på nettet. Den primære målgruppe er modne kvinder, som går op i sit tøj og udseende.

 

 

only sommerjakkeMærke: ONLY

Pris: 279 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Her ser vi på en flot, ONLY sommerkjole fra modellen “SMILLA”, hvor man også kan købe en kjole med pink underkjole Den øverste del er stribet, mens underkjolen er sort. Som udgangspunkt vil en kjole som denne passe til unge piger og kvinder. Kjolen kan bruges i skole, på arbejdet eller endda på stranden. Denne ONLY sommerkjole kommer fra den nye kollektion, hvor den allerede er blevet taget rigtig god i mod af de danske kvinder. Kvaliteten er 50 % viskose og 50 % polyester. Det er muligt at vaske kjolen ved 30 grader. Dog er den ikke egnet til tørretumbler.

 

 

 

 

Vero Moda sommerkjole

Mærke: Vero Moda

Pris: 179 kr.

Forhandler: Zalando.dk

I jagten på produkter i kategorien “sommerkjoler 2014” faldt vi over denne lækre sag fra mærket Vero Moda. Modellen hedder Josephine, som også findes i farverne hvid med sorte detaljer og hvid med forskellige motiver. Kjolen har justerbare seler, som kan spænde ind eller ud efter behov. Kjolen er lavet af 100 % polyester. Det er en forholdsvis tynd sommerkjole, som vil være mest egnet til de varme sommerdage. Inde på forhandlerens hjemmeside er der lige nu blevet skrevet fire anmeldelser af produktet. Der er tale om tidligere købere af kjolen, som alle har valgt at give produktet 5 ud af 5 stjerner. Jeg har læst bedømmelserne i gennem, hvor der bl.a. bliver lagt fokus på god pasform, god længde, tilpas størrelse og sommerligt stof. Det er altså en glimrende sommerkjole til dig, der vil have en kjole i fin kvalitet til en lav pris.

 

 

 

sommerkjole

Mærke:Anne Field

Pris: 369 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Videre på jagten efter sommerkjoler 2014 fik vi øje på denne kjole fra Anne Field, som skilte sig væsentlig ud fra de øvrige sommerkjoler. Selve kjolen er rød og sort, mens der er en telefonboks som motiv på kjolen. Denne kjole er for dig, der ikke har noget i mod at skille dig ud. Det er måske ikke den oplagte kjole til fine arrangementer, men den er glimrende til hverdagsbrug. Kvaliteten er 100 % polyester. Jeg har igen kigget på bedømmelser, som overordnet er meget postive. Der er foreløbigt 7 brugeranmeldelser med et samlet gennemsnit på 4 ud af 5 stjerner. Der bliver bl.a. skrevet, at kvaliteten er god, kjolen er behagelig at have på, og den lever op til forventningerne. Dog er der også nogle købere, der mener at den er lidt lille i størrelserne, den er ikke figursyret, og kjolen består af forskellige typer stof for neden. Vi vurderer, at det er en rigtig lækker sommerkjole til prisen.

 

 

 

sommerkjoler 2014Mærke: Anna Field

Pris: 369 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Vi har endnu engang kigget nærmere på en Anna Field kjole. Man kan godt glemme alt om kedelige kjoler, for der er ikke sparet på farverne. Kjolen er dekoreret med en masse smukke blomster, som passer godt til årstiden. Hvis man ønsker at købe denne kjole, skal man være opmærksom på, at den er lidt stor i størrelsen. Bruger man normalt størrelse 38, bør man overveje at vælge en størrelse 36. Der er både brystindsugning, underkjole og lynlås, som er nogle af de mest dominerende detaljer. Selve foret består af 90 % polyester og 10 % elasthan, mens overmaterialet er lavet af 96 % bomuld og 4 % elasthan. I vores søgen på sommerkjoler har vi også lagt væk på rensning / vaskning af kjolerne. Denne model kan tåle at komme i vaskemaskinen på 30 grader og kan desuden tåle skånevask. Dog bør man holde kjolen væk fra tørretumbleren og strygejernet, som den ikke kan tåle. Hos forhandleren er der eksempel på en model på 179 cm., der bruger en størrelse EU 36.

 

 

Sommerkjoler 2014 – forhandlere

Når man skal ud og købe sommerkjoler til den kommende sommer, så er det ikke helt ligegyldigt hvor man handler. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvilke krav man har til forhandleren. Nogen sætter pris på en butik med et stort udvalg af mærkevarer, mens andre kigger efter billige sommerkjoler. Det ville dog være en fordel at finde en eller flere forrentninger, hvor de både har et stort udvalg, billige priser og andre fordele. Der er specielt to forhandlere, som vi vil anbefale.

Zalando.dk: Samtlige af de omtalte sommerkjoler i artiklen kan købes hos Zalando.dk, hvor de lige nu har ikke mindre end 1567 kjoler i kategorien “sommerkjoler 2014”. Man kan forvente at dette tal stiger i takt med, at vi nærmer os sommerperioden De har både mærker i de billige prisklasser, samtidig med at de sælger eksklusive kjoler i den dyre ende. Deres billigste kjole koster 99 kr., mens den dyreste koster 10995 kr. De har en meget lang liste med mærker, hvor der både er kendte- og mindre kendte mærker. Kjolerne er feminine, afslappende og romantiske, som er nogle af nøgleordene for en sommerkjole. De har kjoler til alle kvinder uanset kropsform, hudfarve og højde. Du har mulighed for at finde den kjole, der passer til netop dig og din kropsform. Kigger man på sommerkjoler 2014, så er man sikkert også interesseret i at finde gode tilbud. Zalando.dk har nogle ganske fine besparelser, hvor man kan spare op til 20 %.

Stylepit.dk – Denne forhandler hed tidligere hen Smartgirl.dk, som er en af vores yndlingswebshops her på bloggen. Vi klikkede os ind forbi deres kategori med kjoler, som allerede er propfyldt med smukke sommerkjoler 2014 fra over 50 mærker. Stylepit.dk har kjoler i alle prisklasser, længder og farver i rigtig fin kvalitet. De har gratis fragt v. køb over 399 kr., samtidig med at der er gratis bytte og en forlænget returret på i alt 30 dage. Jeg har tidligere handlet på denne webshop og vil rose dem for hurtig levering og god kundeservice. Mit bedste råd er derfor, at du handler hos enten Zalando eller Stylepit, som er to troværdige webshops. Der er selvfølgelig også mange andre butikker med sommerkjoler 2014, som du kan kigge nærmere på.