8 juni, 2015

Sommersandaler

By Billig-Mode.dk

sommersandaler damer

Hvis man ikke allerede har været ude og købe et par sommersandaler til årets sommer, så har man en smule travlt. Vi befinder os i skrivende stund i sommermånederne, hvor et par sandaler er uundværlige. Skal man være klar til sommeren, skal man have shorts, t-shirts, solbriller m.m. liggende i skabet, men det er lige så vigtigt at have det rette fodtøj. I artiklen vil vi koncentrere os om sommersandaler til kvinder, hvor du kan få masser inspiration. I artiklen skal vi både se på flade sandaler, ligesom vi skal kigge på sandaler med hæl og kilekæl.

sommersandaler

Sommersandaler 2015

Den flade sandal med den tykke hæl er igen i år et stort hit. Flade sommersandaler er et stort hit blandt kvinder, som prioriterer både mode og komfort meget højt. Vil man undgå et par ømme fødder, vil et par flade sandaler være et sikkert valg. Kigger man på udvalget af sandaler anno 2015, så er der ingen tvivl om, at flade sandaler har en stor andel af det samlede udvalg. Ønsker du den samme stil og højde som modellerne på catwalken, så kan du overveje et par sandaler med hæl. I den forbindelse er det værd at nævne, at sommersandaler med kilehæl er noget af det hotteste denne sommer. På nettet er der er et meget stort udvalg af sommersandaler til damer. Her finder man alt fra flade sandaler i neutrale farver til sandaler med kilehæl i bemærkelsesværdige farver.

Din udfordring er at finde et par sandaler, som passer til netop dig og din stil. Du kan med fordel købe et par sommersandaler, som du kan bruge til alle lejligheder. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe et par sandaler, som man kan bruge på den aktive ferie. Uanset dine krav og behov kan du med garanti finde et par sandaler hos en af de mange danske webshops. I det kommende afsnit vil du få masser af inspiration til henholdsvis flade sandaler og sandaler med hæl. Vi vil ligeledes komme ind på sommersandaler med kilehæl, som måske kan være noget for dig.

Flade sommersandaler

flade sommersandalerProducent: River Island

Pris: 299 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Her har vi fundet et par flade sommersandaler til kvinder fra producenten River Island. Disse sandaler er fra den nye kollektion og har modelnavnet “FINOLA”. Indenfor sandaler til damer har Zalando et udvalg på over 3500 varer. I skrivende stund er disse sandaler de mest populære i kategorien. Sandalerne på billedet er i farven sølv, men modellen findes også i guld.

Her kan du købe et par stilfulde og samtidig billige sandaler med snøre. Både sål, for og materialets detaljer er fremstillet i imiteret læder. Selvom der er tale om et par sommersandaler i den lave prisende, så får du både kvalitet og komfort for pengene. Derudover får du gratis fragt og gratis retur, hvis du handler hos den anviste forhandler.

Sommersandaler med hæl

sommersandaler med hælProducent: Tamaris

Pris: 399 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Ønsker man et par moderne sommersandaler med hæl, så kan disse Tamaris sandaler anbefales. Sandalen er udstyret med en tragtformet hæl, som måler 5.5 centimeter. Låsen består af en spænde / sløjfe, hvilket er ganske praktisk. Køber du sandaler fra Tamaris, kan du være sikker på, at der hverken er gået på kompromis med anvendte materialer eller komfort.

Hos forhandleren er der foreløbigt skrevet 2 anmeldelser af dette produkt. Begge kunder har valgt at give disse sommersandaler topkarakterer og roser bl.a. sandalen for at kunne bruges til alle lejligheder og bemærker samtidig, at de er behagelige at have på og bevæge sig i.

Sommersandaler med kilehæl

sommersandaler med kilehælProducent: Tommy Hilfiger

Pris: 799 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Hvis du har besluttet dig for, at dine nye sandaler skal være et par sommersandaler med kilehæl, så har du mange muligheder. Du kan f.eks. overveje at købe disse flotte Tommy Hilfiger sommersandaler. Du skal dog være opmærksom på, at hælen er væsentligt højere end de førnævnte sandaler fra Tamaris.

Disse sommersandaler har en højde på 9 cm. og er fremstillet af lædertekstil, læder og kunststof. Hvis du synes hvid er en upraktisk farve til et par sandaler, så kan du vælge at købe sandalerne i en af de andre 4 farver. Modellen er nemlig også på lager i farverne rød, sandfarvet, navy blå og sort. Der er dog ingen tvivl om, at sort og hvid er de mest populære farver.

Vi håber, at du kan finde et par sommersandaler, som lever op til dine krav.

Relateret indhold