Sort kjole
1 marts, 2014

Sort kjole med lange ærmer

By Billig-Mode.dk

Kjole med lange ærmer Sorte kjoler med lange ærmer


ForhandlerSort kjole med lange ærmerLæs mere / Gå til forhandler
Hos Nelly.com finder du et stort udvalg af sorte kjoler med lange ærmer fra en masse kendte mærker.
Bubbleroom.dk kan ligeledes prale med et enormt sortiment, hvor du vælge mellem rigtig mange sorte kjoler med lange ærmer.

Vi kan godt lide at skrive artikler om specifikke produkter, hvilket vi gør endnu engang. Som du har kunne læse i overskriften, skal det handle om sorte kjoler med lange ærmer. Vi har valgt at skrive en artikel om sorte kjoler med lange ærmer, da der er rigtig mange kvinder, der eftersøger netop dette produkt. Vi kigger på sorte kjoler i forskellige stilarter og prisklasser.

Vores top 5

Jeg har forsøgt at udarbejde en top 5 over de smukkeste sorte kjoler med lange ærmer, som du bliver præsenteret for i dette afsnit.

Minimarket

Sorte kjoler med lange ærmer

 

 

Den første sorte kjole med lange ærmer vi stødte på var denne kjole fra mærket Minimarket. Det er 3/4 lange ærmer, som ikke går helt ud til hænderne. Der er et bælte ved livet, som man kan stramme ind (eller ud) efter behov. Det er en forholdsvis kort kjole, som primært henvender til unge kvinder. Modellen på dette billede er 177 cm. og bruger en str. small. Det skal desuden nævnes, at det er muligt at vaske kjolen i vaskemaskinen på 30 grader.

Du kan erhverve dig denne sorte kjoler med lange ærmer for 789 kr. hos Bubbleroom.dk

Samsøe Samsøe

Sort kjole med sorte ærmer

 

Den første sorte kjole med længe ærmer vi skal kigge på er denne smukke sag fra mærket Samsøe Samsøe. Som du måske kan se på billedet er det en figursyret kjole, som fremhæver de kvindelige former på bedst mulig vis. Der er brugt materiale med stretch, hvilket gør at kjolen tilpasser sig den enkelte kvindes kropsbygning. Netop stretch giver denne Samsøe Samsøe kjole en formidabel pasform. Det der adskiller denne kjole fra andre kjoler er, at den har en polokrave og skulderpuder.

Længden vil jeg kategorisere som normal, da den går ned til omkring knæene. Kvaliteten er 100 % uld, hvilket gør kjolen rigtig behagelig at have på. Modellen på billedet er 173 cm. høj og bruger en str. X-small. Kjolen forhandles hos Nelly.com.

Y.A.S

Sort kjole

 

Så har vi kigget på endnu en langærmet kjole som kommer fra mærket Y.A.S. Denne kjole ligner ikke de øvrige kjoler vi har kigget på, da den har en række designmæssige detaljer. Det er en sort kjole med afrundet hals og frynser bagved, som giver kjolen et ekstra pift. Der er dekorative søm foran og åben del på ryggen. Kjolen er lavet af 65 % polyester og 35 % bomuld. Kontrastmaterialet er af 100 % polyester.

Modellen bruger en str. X-small (168 cm. høj). Prisen er 499 kr. hos Nelly.com.

Noname brand

Langærmet sort kjole

 

Kjolen som du ser ovenfor er nobrand og er en kjole med 3/4 ærmer. Den overstående sorte kjoler med lange ærmer adskiller sig ved at have blonder ved ærmer og hals. Kjolen er meget kort, så man skal ikke have noget imod at vise lidt hud. Den har en sort underkjole med smalle stropper. Det nederste styk af underkjolen er uden blonder. Lidt utraditionelt for en kjole er, at denne kjole er one size. Størrelsen svarer til en str. 34/36 eller en lille str. 38. Kjolen er fremstillet af 95 % viscosa og 5 % elasthan.

Fordelen ved noname brands er, at de ofte kan forhandles meget billigt. Dette gælder hvert fald for denne sorte kjole med lange ærmer, som kan købes til 225 kr. hos Misslux.dk. Hvis du leder efter en sort kjole med lange ærmer til en billig pris, så vil i anbefale denne skønne kjole.

Nly Trend

Sort kjole med lange ærmer

 

Har du endnu ikke fundet en sort kjole med lange ærmer som passer til din stil, så er denne kjole fra Nly Trend måske noget for dig. Det er en meget sensuel kjole, som vil være smuk til enhver kvinde. Kjolen har en åben ryg med nitter og palietter, som gør kjolen meget elegant. Bagpå er der desuden en skjult lynlås og hægte ved nakken. Køber du en sort kjole med lange ærmer som denne, vil du helt sikkert få en masse opmærksomhed til den kommende fest.

Det er muligt at smide kjolen i vaskemaskinen, men det anbefales at benytte sig af håndvask. Kvaliteten er 68 % viskose, 27 % polyester og 5 % elasthan. Kjolen er forholdsvis lille i størrelsen, hvilket man skal være opmærksom på, hvis man ønsker at købe kjolen. Inde på forhandlerens hjemmeside er der kommet en del anmeldelser af denne sorte langærmede kjole. Kjolen bliver bl.a. rost for at sidde rigtig godt, og at den lever op til forventningerne.

Kjolen forhandles hos Nelly.com til 599 kr.

Mere inspiration til kjoler: