Sort læderjakke
22 april, 2013

Sorte læderjakker til damer og mænd

By Billig-Mode.dk

Sorte læderjakker til damer Sort læderjakke dame

ForhandlerLæderjakkerKøb her / Gå til forhandler
Er du kvinde, og leder du efter en sort læderjakke til en fair pris? Så bør du klikke forbi denne webshop. Smartgirl.dk kan både tilbyde fake- og ægte læderjakker.
Denne online shop har et bredt udvalg af læderjakker til mænd fra mærker som Gabba, Diesel og Hugo Boss. Desuden har webshoppen en masse tilbud, hvor du kan spare penge på sorte læderjakker.

Vi har før skrevet om læderjakker her på bloggen, men det er efterhånden et stykke tid siden, så her kommer endnu et indlæg om læderjakker. Denne gang vil vi dog specificere det en anelse mere, og derfor skal artiklen kun handle om sorte læderjakker. Så overvejer du at købe en sort læderjakke, så kan dette indlæg være meget relevant for dig. Vi giver vores argumenter for, hvorfor du bør købe en sort læderjakke, hvorfor læderjakker i sort er så populære og andre gode tips.

Bliv moderne med en sort læderjakke

Vil du være med på moden, så er der ingen tvivl om, at du skal købe en sort læderjakke. Du kan naturligvis også købe læderjakker i en hel del andre farver, bl.a. brun og blå, men det er uden tvivl sorte læderjakker som løber med præmien som de mest populære.

Fungerer godt med alt tøj

En af de helt store fordele ved en sort læderjakke fremfor en læderjakke i f.eks. blå eller brun er at en sort læderjakke kan bruges til stort set alt tøj. Man behøves altså ikke tænke så meget over hvilke jeans eller hvilke sko, man har på, for en sort læderjakke fungerer sammen med det bedste tøj.

Ægte eller fake læder?

Det er langt fra alle læderjakker, som man kan købe i butikkerne og på nettet, som er ægte læder. Mange vælger dog alligevel at købe en fake læderjakke, da prisen for de ægte læderjakker er væsentlige højere. En typisk fake læderjakke kan købes til omkring 500-1000 kr., mens en ægte læderjakker i de fleste tilfælde koster 1500-3000 kr. Der er altså en hel del forskel på prisen, og der er mange, der kun har budget til fake læderjakker.

Sort læderjakke kvinde Sorte læderjakker til mænd Sort læderjakke mand

Fake læderjakker – Disse anbefaler jeg

Hvis dit budget ikke er til en ægte læderjakke, så er der heldigvis et stort udvalg af fake læderjakker i god kvalitet. Rent udseendetsmæssigt kan du godt forvente, at man kan se forskel på en ægte og en fake læderjakke. Der er naturligvis også forskel på kvaliteten, og en fake læderjakke vil oftest også være en smule klæbrig. Kan du leve med det, så er der intet, der står i vejen for, at du skal købe en fake læderjakke.  Disse mærker vil jeg anbefale:

 • Vero Moda (kvinder)
 • Sisters Point (kvinder)
 • H&M (kvinder)
 • ONLY (kvinder)
 • Saint Tropez (kvinder)
 • Solid (herre)
 • Selected (herre)

Ægte læderjakker

Der er mange fordele ved en ægte læderjakke fremfor en fake. Dog er prisen også derefter, hvilket man skal være klar over. En ægte læderjakke er vindtæt, vandtæt og IKKE mindst åndbar. Fremfor en fake læderjakke som til tider kan være svær at ånde i, er det nemmere at ånde i gennem en ægte læderjakke. At de ægte læderjakker er åndbare er en stor fordel, da du slipper for at være ved at koge over og risikere at få det skidt pga. varmen. Hvis du er interesseret i at købe en ægte læderjakke kan jeg anbefale disse tøjmærker:

 • Jofama (damer + mænd)
 • Stella Nova (damer)
 • Modström (damer)
 • OBJECT (damer)
 • Part Two (damer)
 • Diesel (mænd)
 • Hugo Boss (mænd)
 • Minimum (mænd)
 • Gabba (mænd)
 • Samsøe Samsøe (mænd)

Sorte læderjakker til mænd

Til dig der leder efter sorte læderjakker til herre, vil jeg anbefale at klikke forbi Smartguy.dk. Denne webshop har nemlig et rigtig fornuftigt udvalg af netop sorte læderjakker til mænd. Priserne går fra kun 399,75 kr., og de har lige nu en masse gode tilbud på sorte læderjakker. De fører en masse kendte mærker, bl.a. Lindbergh, Gabba, Minimum, Hugo Boss og Diesel.

Sorte læderjakker – damer

Vi har naturligvis også fundet en relevant forhandler til de kvinder, piger og damer, der er på udkig efter en sort læderjakke. Efter at have besøgt en masse forhandlere faldt vores valg på Smartgirl.dk, som har et bredt udvalg af sorte læderjakker til kvinder. De kan både tilbyde ægte- og fake læderjakker, således at de har noget for enhver smag og budget.