SOS
8 februar, 2014

SOS skitøj

By Billig-Mode.dk

SOS skitøj

ForhandlerSOS skitøjLæs mere / Gå til forhandler
Spar 25 % på SOS skitøj til mænd - Gratis- og hurtig levering
Spar 25 % på SOS skitøj til damer - Levering på 1-3 dage

Mangler du praktisk tøj til den kommende skiferie, så bør du overveje at købe SOS skitøj. Hvis du læser videre i artiklen, vil du blive præsenteret for en lang række tilbud på SOS skitøj. Vi kigger nærmere på firmaet bag, på hvilke måder deres skitøj skiller sig ud, hvor man kan købe deres skitøj og meget andet relevant information.

SOS

SOS sportswear er et svensk brand, som blev grundlagt i 1982. SOS er en forkortelse for Sportswear of Sweden, som i sig selv fortæller en hel del om dette tøjmærke. Ejerne bag SOS er skiløbere, og de har derfor valgt at rette deres tøj mod skiløbere. De ser skiløb som en livsstil, og derfor producerer de skitøj til alle situationer. SOS er et forholdsvis nyt mærke i Danmark, men det bliver også forhandlet i omkring 14 andre lande. De ønsker at overstige kundernes forventninger ved at have fokus på design, kvalitet og image. SOS dækker over idéer, ægthed og passion, som har gjort dem til en succes indenfor skitøj.

Udover skitøj producerer SOS også udstyr til skisport.

Kilde:  http://www.sos-sportswear.com/

SOS skitøj

SOS skitøj er til dig, der elsker at stå ski og gerne vil have noget praktisk tøj. Man skal ikke købe SOS’ produkter, hvis man leder efter noget billigt skitøj. Det er nemlig et faktum, at SOS skitøj ikke ligger i den billige ende. Man skal forvente at give omkring 2500-4000 kr. for en skijakke, mens et par SOS skibukser hurtigt løber op i 1500-2000 kr. Deres skitøj forhandles ti både mænd og kvinder, og vi har fundet nogle relevante forhandlere.

SOS skitøj mænd

Den første forhandler vi besøgte var Smartguy.dk, hvor man kan købe SOS skitøj til mænd. Vi vil anbefale denne forhandler, da de lige nu har et stort udsalg med 25 % på alt fra SOS. Vi kan ikke sige noget om, hvor længe dette udsalg varer ned, så slå til nu, hvis du vil gøre en god handel. Du behøves ikke bekymre dig for dyre fragtpriser og lang leveringstid, for Smartguy har fri fragt og levering på 1-3 dage. Lad os tage et kig på nogle SOS skijakker til mænd:

SOS skijakke

 

Kigger man på listen over de mest populære SOS produkter hos Smartguy, så er denne skijakke den mest populære i øjeblikket. Det er næppe en tilfældighed, for der er rigtig meget stil over denne skijakke. Modellen hedder “Slate Mole” og består af en special mørkegrøn farve. Der er lynlås fortil, samtidig med at der er trykknappelukning. Aftagelig er aftagelig og kan desuden spændes ind ved behov. Ved ærmer og livet er der snefag, som kan fjernes, hvis man ønsker det. Leder du efter en skijakke i god kvalitet, så vil denne jakke være et rigtig godt bud. Skijakken er foeret med dun, som holder rigtig godt på varmen.

Når man står på ski eller blot bevæger sig udenfor, kan man nemt komme til at svede. Derfor er det et stort plus at denne SOS skijakke til mænd er åndbar. Både indvendig og uvendig består jakken af 100 % nylon, mens foeret består af gåsedun og 100 % polyester.

I øjeblikket er jakken på lager i følgende størrelser: S – M – L – XL og M/L

Oprindeligt kostede jakken 3899,75 kr., men Smartguy har lige nu et skarpt tilbud på netop denne jakke. Med en besparelse på 25 % kan du købe jakken for kun 2924,75 kr. (Besparelse: 975 kr.)

Læs mere: Peak Performance skitøj

SOS skitøj damer

Den næste forhandler vi fik øje på var Smartguys tvillingeside – Smartgirl.dk. Som du sikkert har regnet ud, forhandler Smartgirl SOS skitøj til damer. Smartgirl har ligeledes 25 % rabat på samtlige af deres produkter fra SOS. Udvalget er en anelse mindre hos Smartgirl, men det skulle være muligt at finde, hvad man leder efter.

SOS skitøj dame

 

En af de mest populære SOS skijakke til damer er denne røde jakke. Modellen hedder “Lumber Bean”, som har en masse fede detaljer. Hætten er rigtig praktisk, da den kan spændes ind efter behov. Jakken er lavet i åndbart materiale (10.000g / m2/24h), hvilket er en stor fordel. Det mest imponerende ved denne SOS skijakke er, at den er testet til et vandsøjletryk på 10.000 mm.

Kigger man på kvaliteten, så består skijakken udvendigt af 74 % polyester, 12 % nylon og 14 % polyurethane, mens den indvendige kvalitet består af 100 % nylon.

Prisen er i øjeblikket 2624,75 kr., hvilket giver en besparelse på 875 kr. Den vejledende salgspris er nemlig 3499,75 kr., så der er mange penge at spare.

SOS skibukser

 

Det er også muligt at finde SOS skibukser, som du ser et eksempel på ovenfor. Modellen hedder “White Edge” og kan købes i både hvid og sort. Langt de fleste vælger de sorte, da de er mest praktiske. Det er er et par praktiske skibukser i kraftigt og slidstærkt kvalitet. Der er både sidelommer samt lårlommer med lynlåslukning. Der er velcrolukning ved taljen, så de tilpasser sig til den enkelte. Ved benene er der snefang, som er en rigtig praktisk funktion. Der er desuden ekstra slidstærkt materiale ved benene, da det er en af de mest udsatte steder for slid.

Disse SOS skibukser er testet til et vandsøjletryk og åndbarhed på hele 15000 mm. Hos Billig-Mode.dk har vi ikke stiftet bekendskab med nogle skibukser, som har et lignende niveau i forhold til vandtæthed og åndbarhed. Kvaliteten er 100 % polyester.

Forhandleren af disse skibukser er Smartgirl.dk, hvor du kan gøre dem til 1799,75 kr. Bemærk at førprisen er 2399,75 kr., så det er en temmelig stor besparelse.