saftige-priser-online-billig-mode
24 juli, 2019

Spar penge når du køber tøj online

By Billig-Mode.dk

Meget salg af modetøj er de seneste år flyttet fra fysiske forretninger til webshops. Det er der flere grunde til. Dels er det meget bekvemt at sidde i sofaen med den bærbare og surfe rundt på alverdens webshops, indtil du finder det helt perfekte sæt tøj til dig. Derudover har du altid mindst 14 dages returret, når du køber tøj online, så du behøver altså ikke være bange for at vælge den forkerte størrelse. Det kan altid returneres.

Den bedste grund til at købe tøj online må dog være prisen. Når hundredevis af tøjwebshops kun er et klik væk, så betyder det også at du kan sammenligne priser på tøjet i løbet af få øjeblikke og finde den billigste forhandler.

Hvis du er tålmodig, kan du altid købe på tilbud

Konkurrencen indenfor modetøj er enorm. Det er godt nyt for dig som forbruger, fordi det får de forskellige webshops til at presse hinanden på prisen. Med lidt tålmodighed vil du altid kunne finde noget lækkert tøj på tilbud.

Hvis du ikke kan vente, så har alle de store tøjwebshops en outlet-sektion, hvor du kan købe lækkert tøj super billigt. Du skal selvfølgelig ikke forvente de nyeste kollektioner her, men alligevel er der masser af flot tøj, som ofte kan købes helt ned til halv pris. Du kan enten finde webshoppens tilbudskategori eller også har mange webshops en funktion, hvor du kan filtrere efter pris. Så er det ikke sikkert, at det er tilbudsvarer der kommer øverst frem, men dog det billigste tøj, som shoppen har at tilbyde.

Hold øje med generelle rabatter på de store webshops

Som nævnt betaler tålmodighed sig. Flere af de helt store webshops har ikke sjældent kampagner, hvor der er stor rabat på næsten hele sortimentet. Det drejer sig eksempelvis om webshops som Boozt.com, Zalando og ASOS – alle blandt de 20 mest populære webshops ifølge FDIH. Især hos Boozt.com vil du af og til finde disse kampagner, hvor der måske er 20% hele weekenden eller måske endda en hel uge.

Der er altså ingen grund til at købe tøj til fuld pris, når du altid kan finde det nedsat. Der er dog to ting, som du ikke kan få på samme måde ved handel på webshop. Du får ikke den personlige betjening med vejledning fra butikkens ansatte, som du får i en almindelig tøjbutik. Du kan heller ikke prøve tøjet før bestilling, når du køber på webshop.

Det må så være op til dig selv at vurdere, om du helst vil betale den højere pris for servicen i butikken, eller spare penge online og så returnere tøjet, hvis det ikke skulle være helt som forventet.