Sneakers
26 september, 2017

Tre tips til at spare penge på sneakers

By Billig-Mode.dk

Spo1

Hvem elsker ikke sneakers?

I dag er det de færreste moderigtige mennesker, som kan undvære sneakers i dagligdagen, da skotypen er blevet en ualmindelig vigtig del af garderoben. Du kan altid finde plads til flere sko, men kan du også få det økonomiske til at fungere?

Drømmer du om at få råd til at købe endnu flere smarte sneakers til din voksende skosamling, så skal du vide, hvordan du kan spare penge på denne skønne skotype.

1. Køb sneakers på udsalg

Sneakers kan være dyre, men køber du dem på udsalg, så kan du spare rigtig mange penge. Det vrimler med gode tilbud på nettet, så det er ikke utænkeligt, at dine drømmesko også forhandles til en gunstig pris.

Er du den fødte trendsætter, så skal du holde øje med de seneste udgivelser fra de største brands. Du kan med fordel benytte dig af en sneaker release kalender, så du aldrig går glip af en vigtig udgivelse.

2. Vær ikke bange for at købe brugt

Der er ingen tvivl om, at der kan være mange penge at spare ved at købe brugte sneakers, men det er langt fra alle forbrugere, der er fans af second-hand.

Mange af de brugte sneakers der bliver solgt på nettet fremstår pæne og velholdte, så der er ingen grund til at tænke, at alle second-hand sneakers er beskidte og ildelugtende. Du kan meget vel spare halvdelen af den oprindelige pris, hvis du køber brugt.

3. Vælg den rigtige størrelse første gang

De fleste skoelskere har erfaret, at skostørrelser kan variere markant fra skoproducent til skoproducent. Det giver helt automatisk nogle udfordringer, men det skal ikke gøres til et større problem end højst nødvendigt.

Du kan spare penge ved at vælge den rigtige størrelse første gang, da du dermed ikke skal bruge tid og penge på at sende skoene retur, hvis det viser sig, at størrelsen ikke er den rigtige. Vælg evt. en forhandler med gratis retur, hvis du vil være på den sikre side.