Speedo badebukser herre
1 juli, 2013

Speedo badebukser

By Billig-Mode.dk

Speedo badeshorts Speedo badebukser til mænd Speedo badebukser børn

ForhandlerSpeedo badebukserLæs mere / Gå til forhandler
Smartguy har stort set alt indenfor Speedo badebukser til mænd. På shoppen kan du købe badebukser til eliteniveau samt badebukser til fritid og sjov.
Gør en god handel på Speedo badebukser til børn hos denne forhandler. Du kan købe både korte- og lange badebukser fra Speedo alt efter ønske fra kun 129,75 kr.

Speedo badebukser er emnet i denne artikel som overskriften også fortæller. Det primære fokus vil være på Speedo badeshorts til mænd, men vi kommer også en smule ind på badebukser til børn. I artiklen kan du læse mere om brandet “Speedo”, fordele (og ulemper) ved deres badebukser, prisklassen og relevante forhandlere af netop Speedo badebukser.

Speedo

Speedo er i dag en af de førende mærker indenfor badetøj til både mænd, kvinder og børn. Mærket “Speedo” blev grundlagt i 1914 af en ung skotte ved navn Alexander MacRae. Speedo startede oprindeligt som et undertøjsmærke, men badetøj blev hurtigt en del af sortimentet og er i dag grunden til den store succes. Badetøj og badebukser fra Speedo er meget populært blandt eliten. Siden Speedo badetøj kom på markedet, så er deres badetøj blevet brugt blandt eliten til bl.a. OL, som man må sige er meget stort. Nogle af de dygtigste i svømmesporten bruger altså Speedo badebukser og badedragter.

På trods af at Speedo badetøj er så stort et hit blandt professionelle svømmere, så bliver Speedo badebukser også brugt blandt helt “almindelige” mennesker. Man behøves altså ikke være et stort navn indenfor svømning for at iklæde sig et par badebukser fra Speedo.

Speedo badebukser mænd Speedo badebuks Speedo badebukser herre

Speedo badebukser til mænd

Der er meget spredte meninger om Speedo badebukser. Dog er det nemt at inddele folkets mening omkring Speedo badetøj – Enten hader man badetøjet eller også elsker man det. Vi er klar over at det ikke er alle, der kan lide Speedo badebukser, men dem der kan lide badebukserne kan forhåbentlig få glæde af denne artikel.

Korte badebukser – Trunks

Hvis man er til helt korte badebukser, så vil et par Speedo trunks være et fornuftigt valg. Speedo trunks er hvert fald blevet et hit blandt en stor del af den mandelige befolkning i Danmark. Man skal ikke være den usikre type, hvis man skal have et par trunks fra Speedo, da de sidder langt op af låret og fremhæver diverse former. De korte badebukser fra Speedo er mest populært blandt de professionelle, men kan uden tvivl også bruges af dig, der ikke går til svømning.

Lange badebukser

Er man ikke til korte badebukser, så bør man i stedet overveje et par Speedo badeshorts, som er en hel del længere. De fleste badeshorts fra Speedo går til midten af låret, men det er også muligt at købe længere badebukser, som går til lige over knæet. Fælles for de fleste Speedo badebukser er at de sidder rimelig stramt til livet, men der er også helt tradtionelle badeshorts i almindelig pasform.

Farver

Speedo badebukser kan både købes i farverige og iøjnefaldende farver samtidig med at de findes i helt klassiske og enkle modeller. Kigger vi på den henviste forhandler i denne artikel, så har de både mønstrede-, stribede- og ensfarvede badebukser, så der er noget for enhver smag.

Pris

Hvis man skal bruge et par Speedo badebukser til fritidsbrug, når man skal på stranden sydpå eller i svømmehallen hjemme i Danmark, så kan man forvente en pris på omkring 200-400 kr. Er man derimod blandt eliten i svømning, så kan man forvente at et par Speedo badebukser koster 1000-2500 kr. Hos Smartguy.dk har de nogle rigtig skarpe tilbud med besparelser til op på 43 procent, som jeg vil anbefale dig at tjekke ud, inden det er for sent.

Andre artikler om badebukser til mænd: Hummel badebukser

Speedo badebukser børn Speedo badebuks børn Speedo badebukser junior

Speedo badebukser til børn

Er man forældre til børn i alderen 2-16 år, så bør man overveje at købe et par Speedo badebukser til sit / sine børn. Dette er hvert fald et fornuftigt valg, hvis man ønsker at købe badebukser til sine børn, som skal være i god kvalitet og sidde behageligt til kroppen. Et par badebukser fra Speedo til børn koster i de fleste tilfælde 150-300 kr., afhængig af om badebukserne skal bruges til fritid eller sport. Vi nævnte tidligere i artiklen at Speedo trunks var populært blandt mænd, men det samme gør sig ikke gældende for børn. Det er derimod hovedsageligt badeshorts, der er et hit blandt børn i alderen 2-16 år. Tror du ikke Speedo badetøj vil klæde dit barn, så kan vi anbefale Småfolk badebukser, som vi førhen har skrevet om her på bloggen.