Stiletter
20 februar, 2012

Stiletter online til festen på udsalg og tilbud, b.la. med glimmer

By Billig-Mode.dk

ForhandlerStiletter onlineKøb her / Gå til forhandler
Friis & Company, Sugarfree, Kari Traa, Replay, Pendulum, Stylesnob, defeeter, Xti, Diexie og mange andre fede brands

Køb stiletter online, b.la. Stiletter med glimmer, sten, plateau eller nitter. Vi viser dig hvor du finder stiletter udsalg og kan gøre en god handel

Stiletter

Du kan købe stiletter i mange forskellige modeller og farver. Der er både stiletter med meget høj hæl, og stiletter med knap så høj hæl. Det mest moderne lige nu efter min opfattelse er stiletter med glimmer, fordi det udstråler en masse skønhed og kvinder generelt føler sig lækker i stiletter. Stiletter er kvindernes bedste ven, specielt til fester. Man vil altid gerne se godt ud når man er til fest, og så er et par stiletter en rigtig god ting. Her kommer en lille liste over hvad man ellers kan vælge mellem:

  • Stiletter med glimmer
  • Stiletter med sten
  • Stiletter med plateau
  • Stiletter med nitter

Mærker som: Friis & Company stiletter, Sugarfree, Kari Traa, Replay, Pendalum, defeeter og mange andre super fede brands.

Stiletter – en kvindes faste følgesvend
Høje, smækre og i alverdens farver… Stiletter findes i alverdens afskygninger, og en ting er at vi elsker dem; en anden er at vi heller ikke kan få nok af dem. Men hvor meget kender vi egentlig til dem? Vidste du for eksempel at stiletten er opkaldt efter en ’’stiletto’’ der er en form for dolk? Dette navn fik de dog ikke før engang i 1930’erne. Men fandtes de også før da?

Stiletter udsalg

Stiletter behøves nødvendigvis ikke blive en rigtig dyr fornøjelse. Det er ikke umuligt at finde stiletter udsalg, hvor du kan købe billige stiletter og gøre brug af nogle gode tilbud. Hos forhandleren Smartgirl, som vi linker til i denne artikel har de et stiletter udsalg inden under deres fane “Udsalg” med mange gode tilbud, hvor du helt sikkert kan gøre en god handel på stiletter.
Stilettens historie
Den første dokumenterede designer af høje hæle var André Perugia. Dette var i 1906. Det er dog meget tvivlsomt at han er opfinderen til denne helt unikke sko. Fotografier helt tilbage fra 1940’erne af den parisiske sangerinde Mistinguett, dokumenterer skoens eksistens allerede dengang. Men hvorfor og hvordan er de nogensinde blevet så populære og højtelskede som de er i dag?
Måske er det den optiske illusion de skaber omkring den enkelte kvinde. De får blandt andet benene til at virke både længere og slankere. De får hende også til at virke højere, og på samme tid ændrer de kropsholdningen og gangarten til noget ganske enkelt mere sexet ifølge mange. Så måske er det ikke så underligt at skoen har fået den status som den i dag er i besiddelse af.
Ulemper ved skoen
De eneste ulemper ved skoen er at den, for den uøvede, kan være en smule svære at gå i. Ud over dette kan de, hvis man bruger dem for meget, være med til at ødelægge ens fødder. Men som Terry Dehavilland (en britisk skodesigner) engang sagde; ´´Folk siger at de er dårlige for fødderne, men de er gode for sindet; hvad er mest vigtigt?“
Hvor kan jeg købe stiletter henne?

Stiletter online

Stiletter kan købes mange forskellige steder. Både i fysiske butikker og på internettet. Der er bestemt massere af fordele ved at kæmpe stiletter online, da du får et meget stort og overskueligt udvalg af stiletter. En førende side inden for mange mærker er SmartGirl.dk. Du kan se forhandlerens udvalg her: Stiletter online. Der kan du både få billige stiletter samt stiletter på tilbud og udsalg.