17 januar, 2017

Stress af med en god bog

By Billig-Mode.dk

Vi danskere er mere pressede og stressede end nogensinde før, hvilket er en kedelig tendens. Føler du dig også stresset, skal du huske at lytte til din krop og være god til at slappe af, når du har mulighed for det. At læse en god bog er en af måderne, hvorpå du kan stresse af og genfinde din energi.

Find gode bøger online

Som dansk statsborger har du mulighed for at gå ned på biblioteket, hvis du vil låne bøger. Det er dog ikke ensbetydende med, at du kan finde de bedste bøger på dit lokale bibliotek. Foretrækker du at eje frem for at låne, så bør du handle på nettet. Bogreolen.dk er et eksempel på en online boghandler, som med meget stor sandsynlighed forhandler netop den bog, du ønsker at læse. Webshoppen har nemlig et stort udvalg af bøger.

Link til siden (du kan handle fra både smartphone, tablet og computer)

Gode tips til at finde de bedste bøger:

I dette blogindlæg vil vi rigtigt gerne videregive en håndfuld gode tips til at finde de bedste bøger på nettet. Disse tips får du her:

  • Vælg ønsket type (vælg mellem almindelig bog, e-bog og lydbog)
  • Vælg kategori (biografi, krimi, rejser, studie, historie, familie m.fl.)
  • Vælg budget (hvis du har et stramt budget)
  • Vælg sprog
  • Vælg format (papbog, paperback, kort, hardback m.fl.)
  • Benyt dig af diverse sorteringsmuligheder (populære, bedømmelse, pris, nyeste)

Der er ingen der siger, at du nødvendigvis skal angive alle ovenstående faktorer. Du kan dog gøre klogt i at angive den ønskede type og kategori, så du kun får fremvist de mest relevante bøger med udgangspunkt i dine interesser. Der er mange gode grunde til at lægge sig ned og læse en bog. Du kan slappe af, du kan blive klogere og du kan blive underholdt. Du kan læse i dit helt eget tempo, og du kan tilmed læse uanset tid og sted. God læsning!

image006 (1)