e-cigaretter
12 september, 2013

Sundere livsstil med e-cigaretter

By Billig-Mode.dk

e-cigaretter

Der er denne gang tale om en lidt utraditionel artikel her på Billig-Mode.dk, da vi normalt skriver om tøj og mode. Selvom e-cigaretter ikke har noget med mode at gøre, så er det alligevel en trend, der for alvor har fået sit gennembrud i Danmark, og som vi gerne vil give noget opmærksomhed.

Drop de almindelige cigaretter

Det kommer næppe som en overraskelse for nogen at almindelig cigaretter er ufattelig skadelige for helbredet. Rygere har stor fare for at udvikle en lang række sygdomme som kræft, kroniske sygdomme og lungesygdomme. De nævnte sygdomme er selvfølgelig de værste af slagsen, men der er desværre mange der får disse sygdomme i følge af et stort forbrug af cigaretter. Der er hvert år 150.000 danskere, der bliver indlagt på hospitalet pga. rygning. Rygning er hvert år skyld i 14.000 dødsfald i Danmark, hvilket svarer til omkring 25 % af de danske dødsfald. Det siges at rygere vil få forkortet deres liv med otte til ti år, samtidig med at cirka halvdelen af rygerne vil dø af en sygdom, der skyldes rygning.

Kilde: http://www.sst.dk/

E-cigaretter er et godt alternativ

Cirka halvdelen af alle rygere har på et tidspunkt haft planer om et rygestop, men det er ikke lige nemt for alle at kvitte smøgerne. Hvis man skal finde et alternativ til smøgerne, så er en e-cigaret en oplagt mulighed. Det er ikke særlig mange år siden, at vi første gang blev præsenteret for e-cigaretter i Danmark, og man må sige at det er blevet et stort hit. Der er allerede rigtig mange danskere, der har valgt at skifte smøgerne ud med en e-cigaret. Der er mange gode grunde til at vælge e-cigaretter frem for de almindelige cigaretter. Først og fremmest kan man nærmest ryge hvor man har lyst. E-cigaretter udvikler ingen giftig røg, så man kan ryge på sin e-cigaret på nærmest alle restauranter, caféer, uddannelssteder osv. Den bedste grund til at vælge e-cigaretterne fremfor de almindelige cigaretter, er dog at sundhedsfaren er langt mindre.

Det vurderes at omkring 150.000 danskere allerede er brugere af e-cigaretter. Dette tal vil højst sandsynligt stige yderligere de næste par år. Folk er ved at få øjnene op for, at man kan få en sundere livsstil med e-cigaretter fremfor smøgerne. Når der er så stor efterspørgsel, siger det næsten sig selv at udbudet også er rigtig højt. Det gælder specielt på nettet, hvor der er mange webshops, der sælger e-cigaretter. En af de førende forhandlere er E-cigaret-butik.dk, der sælger e-cigaretter og diverse tilbehør i høj kvalitet.