sundhedssandal
12 maj, 2015

Sundhedssandaler

By Billig-Mode.dk

 

sundhedssandaler

Hvis du ikke finder det tilstrækkeligt med et par almindelige sandaler, så kan du overveje at købe et par såkaldte sundhedssandaler. En sundhedssandal er defineret ved at være sund og / eller komfortabel for både foden og kroppen. Langt de fleste af disse moderne sandaler er udstyret med en træbund, ligesom der er en rem mellem tæerne og det midterste af mellemfoden.

sundhedssandal

Men kan det overhovedet betale sig at købe sundhedssandaler og i så fald – hvor finder man de bedste sandaler? Alt dette vil du kunne få svar på i denne artikel, hvor vi kigger på sunde og komfortable sandaler til mænd, kvinder og børn.

Sundhedssandaler af træ

Kigger man på de seneste søgeordsstatistikker, så fremgår det, at rigtig mange danskere er på udkig efter sundhedssandaler af træ. Vi har besøgt en række danskere forhandlere og har kigget nærmere på, hvad de kan tilbyde indenfor sunde sandaler til hele familien. I den forbindelse har vi især været imponeret over producenten, Birkenstock, som vi før har beskæftiget os med her på bloggen. Nedenfor bliver du præsenteret for en række moderne sundhedssandaler fra Birkenstock til henholdsvis mænd og kvinder.

Sundhedssandal – kvinder

sundhedssandalerKøn: Damer / kvinder / piger

Pris: 599 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Vi har besøgt forhandleren, Zalando.dk, hvor disse Birkenstock sundhedssandaler i øjeblikket er de mest populære i kategorien. Der er tale om et par sorte / brune sandaler til damer med tåsplit. Sandalen er fremstillet af henholdsvis tekstil og læder, hvilket har medvirkende til det lækre design. Der er i øjeblikket tilføjet 34 offentlige anmeldelser / vurderinger af disse sandaler, som har resulteret i en score på 5 ud af 5 mulige stjerner. Tidligere kunder roser denne sandal for dens formidable pasform og høje kvalitet.

 

Sundhedssandal – Mænd

sundhedssandaler mændKøn: Mænd / herre / drenge

Pris: 599 kr.

Forhandler: Zalando.dk

I samme prisklasse og design kan man finde et par stilfulde sundhedssandaler til mænd. Disse Birkenstock sandaler leveres i en mocca-brun farve og enestående kvalitet. Sandalerne til mænd kan købes i op til størrelse 46. Der skulle dermed være en god mulighed for, at du kan finde sandalerne i netop din essentielle skostørrelse. Kigger man på den aktuelle lagerstatus, så ser man, at en lang række af størrelserne allerede er udsolgt. Hvis din størrelse uheldigvis skulle være udsolgt, så kan du altid kontakte forhandleren med henblik på at bestille sandalerne hjem i din størrelse. Uanset om du blot køber ét par sandaler eller sandaler til hele familien, så får du leveringen kvit og frit. Der er nemlig ingen krav omkring minimumskøb for at opnå fri levering.

Sundhedssandaler bliver sommerens største hit

I disse måneder er der rigtig mange danskere, som gør sig klar til sommeren ved bl.a. at købe sommertøj og sandaler. Der har været en årrække, hvor sandaler ikke har været særligt populære i Danmark. Der har ligeledes været heftige debatter omkring, hvorvidt sandaler er kiksede eller ej. Uanset om man er for eller imod sandaler, så er det et faktum, at de såkaldte sunde sandaler er et stort hit blandt de danske forbrugere. Danskerne prioriterer højere og højere grad kvalitet og komfort, som man får med de sunde sandaler.

Men er det overhovedet muligt at købe sandaler, hvor der både er taget hensyn til design, kvalitet og komfort? Svaret er ja – Se bare Birkenstocks sandaler, som lever op til langt de fleste danskeres krav. Ønsker du, at dine fødder skal have optimal luft og komfort på de varme sommerdage, så er det ikke underordnet, hvilke sandaler du vælger at købe. Hos Billig-Mode.dk kan vi varmt anbefale et par Birkenstock sandaler, uanset om man er mand eller kvinde. Ønsker du et par sandaler i en neutral farve og med et casual look, så er Birkenstock ligeledes den oplagte producent.

Det er ingen hemmelighed, at Birkenstock ikke blandt de billigste forhandlere, når det kommer til sundhedssandaler. Dog kan det langt hen af vejen betale sig at gå efter nogle af de lidt dyrere sandaler, hvor man får meget mere kvalitet og komfort for pengene.

Kilde: Ordnet.dk – Definitionen på en sundhedssandal