Sutsko til børn
15 juni, 2013

Sutsko til børn

By Billig-Mode.dk

Sutsko til børn Sutsko børn MeltonSutsko børn

ForhandlerSutsko til børnKøb her / Gå til forhandler
Hos Smartkids.dk kan du købe hjemmesko til børn fra mærker som Melton, Fuzzies, Bundgaard, Superfit, Pom Pom, Småfolk, Ticket To Heaven, Living Kitzbühel og mange, mange andre med priser fra 41,75 kr.

Sutsko til børn er emnet for denne artikel, og vi vil bl.a. komme ind på hvilke mærker der findes, hvilken pris du kan forvente og hvor man kan købe hjemmesko til børn i acceptabel kvalitet.

Hjemmesko til børn

Så snart dit barn begynder at kunne gå fortjener han / hun et par sutsko. Sutsko eller også kaldet hjemmesko bliver anvendt til indendørsbrug til at holde dit barns fødder varme og desuden beskytter din barns fødder mod at få splinter mellem fødderne. Sidst, men ikke mindst sørger sutskoene for at dine børn bedre kan stå fast med jorden og gøre risikoen mindre for at glide på glat gulv. Sutsko til børn er et must-have året rundt, men specielt i vintermånederne, hvor det er svært at undgå kolde gulve.

Daginstitutioner anbefaler sutsko

Vil du beskytte dine børn mod at få kolde fødder og risikere at blive syg, og vil du samtidig gøre en indsat for at undgå at dit barn glider på gulvet eller får splinter op i fødderne, så er et par sutsko helt oplagt. Rigtig mange børnehaver, dagplejer og vuggestuer anbefaler at man får købt et par hjemmesko til ens barn, så deres små fødder er bedre beskyttet mod kulde, snavs og splinter. Sutsko er kendt for at være varme og bløde og generelt rigtig behageligt at have på fødderne.

Sutsko børn tilbudFuzzies sutsko

Gå efter kendte mærker

De fleste sutsko til børn er enten med velcro- eller elastik for at gøre det nemmest at tage skoene på. Hvis du går efter et par tøfler, som dit barn selv kan tage på, så anbefaler vi at købe sutsko med elastiklukning. Der er rigtig meget forskel på kvaliteten, når du køber sutsko, hvilket du skal være meget opmærksom på. Det er muligt, at du kan købe et par sutsko i det lokale supermarked til få penge, men måske betyder det at syninger hurtigt går op, at bunden bliver slidt på en uge og at hjemmeskoene ikke er så varme, som de skulle have været. Derfor kan det være fordelagtigt at købe sutsko fra et anerkendt mærke. Jovist skal du af med lidt flere penge, men hvis du så erhverver dig nogen hjemmesko, der kan bruges flere år fremover, så er det pludselig en god handel.

Denne pris kan du forvente

Alt afhængig af hvilke egenskaber man ønsker at hjemmeskoene skal have, så vurderer vi at man kan få et par sutsko til børn i rigtig god kvalitet til omkring 120-250 kr.

Mest populære sutsko lige nu:

 • Sutsko med foer
 • Uld hjemmesko
 • Læder hjemmesko
 • Strikkede sutsko

Hvilken kvalitet du går efter afhænger af hvilket egenskaber hjemmeskoene skal indeholde. Hvis du ønsker at købe et par varme og bløde hjemmesko, så anbefaler vi enten uld eller strikkede sutsko.

Sutsko til børn – Disse mærker skal du gå efter

Vi på Billig-Mode.dk anbefaler at du går efter anerkendte mærker, så du får nogle langtidsholdbare sutsko i god kvalitet til dine børn.

Nedenfor har vi lavet en liste over de mærker, vi kan anbefale til dig, der vil købe hjemmesko til børn:

 • Fuzzies
 • Melton
 • Bundgaard
 • Pom Pom
 • Småfolk
 • Ticket To Heaven
 • Superfit

Disse mærker og mange flere kan købes hos forhandleren (Smartkids.dk), som vi henviser til øverst i artiklen. Nogen af de mest eftertragtede hjemmesko lige i øjeblikket er Bundgaard hjemmesko, som er i rigtig god kvalitet.

Sutsko børn udsalg

Ligesom man kan finde stort set alt andet tøj og sko på udsalg, så er det naturligvis også muligt at finde gode sutsko udsalg. Hos Smartkids.dk som vi henviser har de rigtig mange gode tilbud på tøfler til børn, hvor man lige i øjeblikket kan spare op til 47 %. Det kan altså være yderst fordelagtigt at gå efter gode tilbud og udsalg, da der er mange penge at spare. Hos shoppen har de et sutsko udsalg, hvor der bl.a. er mange hjemmesko fra skomærket Melton blandt det store udvalg.