Tæppeland – Salg af kvalitetstæpper

gulvtæpper

image006 (1)

Tæppeland er en forretningskæde, som de fleste danske forbrugere har et vis kendskab til. Den danske forretning er for nylig genopstået med 5 fysiske butikker, som befinder sig i henholdsvis Glostrup, Frederikssund, Brønshøj, Sorø og Holbæk. Den danske virksomhed med salg af løse tæpper, væg-til-væg tæpper m.v. har en ambition om at blive kendt som landets førende lavpriskæde inden for kvalitetstæpper.

Løse tæpper til den kræsne forbruger

Tæppeland har specialiseret sig i salg af kvalitetstæpper – bl.a. gulvtæpper til den kræsne forbruger. Den danske virksomhed har været meget igennem de seneste år, men er nu blevet relanceret med en række indbydende butikker på Sjælland. De nye butikker er mere lyse, moderne og inspirerende end hidtil, hvilket har skabt stor begejstring blandt danske forbrugere. Genåbningen af butikskæden har skabt stor opmærksomhed i medierne og blandt forbrugerne, som har fået øjnene op for det forbedrede koncept. Tæppeland har bl.a. glædet danske kunder med 30, 40 og 50 % rabat på løse tæpper, som bliver leveret kvit og frit. Dermed kan du spare mange penge, når du skal købe et nyt tæppe.

Nature_Style_Multi_Mix_photo

Hos den danske forretningskæde arbejder man ud fra en række vigtige værdier, som skal være med til at give den enkelte kunde den bedste oplevelse. Der er bl.a. fokus på følgende værdier, som du kan opleve, når du handler gulvtæpper hos din lokale butik:

  • Kvalitet til lavpris – Der er mulighed for at købe tæpper i høj kvalitet, hvor man ikke bliver ruineret af urimelige priser. Priserne befinder sig på et niveau, hvor alle kan være med. Man har sparet allerede fordyrende led væk ved at handle direkte med tæppeproducenter i Indien, hvor der bliver udført strenge kvalitetskontroller.
  • Højt serviceniveau – Sætter du også pris på god kundeservice, når du handler tæpper til din bolig, vil du kunne glæde dig over det høje serviceniveau hos Tæppeland. Her kan du forvente, at du bliver mødt af søde- og venlige ekspedienter, som glædeligt hjælper dig med at finde det helt rette tæppe efter dine krav og behov.

Skal du købe et nyt tæppe til din bolig, kan du med fordel handle hos en af de sjællandske butikker, hvor du kan glæde dig over attraktive åbningstider. Butikkerne byder på alt inden for gulvtæpper i kompromis kvalitet.