12 november, 2015

Tayroc ure

By Billig-Mode.dk

Tayroc er et amerikansk urmærke, som først og fremmest er et stort et hit blandt modebevidste amerikanere. I dag forhandles urerne i stort set hele verden, og Danmark er ingen undtagelse. Tayroc ure er i den grad blevet et hit i Danmark, hvilket gælder hos både mandlige- og kvindelige forbrugere. Det er dog en realitet, at urerne er mest populære blandt mænd. Vi skal kigge nærmere på nogle af de mest trendy designs fra Tayroc i dette blogindlæg.

Tayroc “TXM053” herreur

Pris: 1395 kr.

Læs mere: Tayroc guldur til herre

Her har vi et af de mest populære Tayroc herreure i øjeblikket. Vi ser på et guldur – modellen TXM053, som bærer præg af et moderne design og en flot meshrem. Dette ur er tilegnet manden, som ønsker et råt og samtidig stilfuldt look. Det er et 43 mm herreur, som skaber meget opmærksomhed med sit eksklusive design.

Med dette flot Tayroc herreur kan du skille dig ud fra mængden af mænd med klassiske ure. På trods af høj kvalitet, god komfort og unikke designelementer, så kan uret købes til en ganske overkommelig pris.

Tayroc “TXM054” herreur

Pris: 1395 kr.

Læs mere: Tayroc herreur

Her har vi endnu et stilrent herreur, som byder på en lang række stilfulde detaljer. Det er et maskulint ur i rustfrit stål, som vil kunne bæres af enhver mand med sans for mode. Uret er udstyret med en smart mesh rem samt en rød sekundviser, som giver en glimrende kontrast.

Det er et moderne Tayroc ur, som fra tid til anden kan være udsolgt pga. den høje popularitet. Skal du give uret som gave, eller skal du selv bruge det til en speciel lejlighed, bør du bestille det i god tid.

Tayroc “Pink & Rose Gold” dameur

Pris: 1195 kr.

Læs mere: Tayroc dameur – pink & rose gold

Leder du efter et flot og feminint dameur, så kan du overveje dette Tayroc ur – modellen Pink & Rose Gold 40 mm. Det er et af de nyeste designs, som er efterfølgeren på bestseller uret Tayroc TXL003. Det er et meget populært dameur, som bliver revet ned af hylderne i øjeblikket.

Du bør også læse følgende indlæg:

OBS: Dette indlæg er sponsoreret