Termodragter
26 november, 2013

Termodragt

By Billig-Mode.dk

Termodragt Termodragter


ForhandlerTermodragterLæs mere / Gå til forhandler
Hos denne webshop er der mulighed for at gøre en rigtig god handel på termodragter. Du kan shoppe blandt termodragter i god kvalitet fra mærker som Ticket To Heaven og Mikk-Line.

Det er i dag næsten en måned siden at vi skrev en artikel om Mikk-Line termotøj. Efter at have fået positivt respons for artiklen, vil vi supplere med endnu en artikel om termotøj. Denne gang skal det mere specificeret handle om termodragter. Leder du efter en termodragt til dit barn, så kan du få masser gode tips og inspiration i denne artikel.

Hvad er en termodragt?

Først vil det være på sin plads kort at forklare, hvad en termodragt egentlig er. Det bedste alternativ til en termodragt er en flyverdragt, som minder meget om hinanden. En termodragt er et komplet sæt bestående af termobukser og termojakke. Dragten kan bruges uden andet overtøj, men bruges oftest indenunder enten regntøj eller en flvyerdragt.

Termodragten er praktisk til starten af foråret og i hele efterår- og vinterperioden. Det er altså nærmest praktisk med en termodragt året rundt. I denne artikel vil vi fokusere på to mærker, som er de mest populære indenfor termodragter til børn. Der er tale om disse tøjmærker:

Mikk-Line

Vi har tidligere stiftet bekendskab med Mikk-Line, da vi har fornyligt har udgivet en artikel om Mikk-Line termotøj. Denne gang har vi dog haft det fulde fokus på termodragter.

Termodragt Termodragter
De to overstående termodragter er begge to fra mærket Mikk-Line. Den eneste forskel på de to dragter er farven. Dragten til venstre er lysegrå, mens termodragten til højre er turkis. Den grå termodragt henvender sig til både piger og drenge, mens den turkise kun henvender sig til drenge.

Selve designet er meget simpelt og stilrent. Termodragterne er ensfarvet med meget få detaljer. Der er lynlås fortil, som gør det nemt at tage dragten af og på. Ved både ærmer og ben er der elastik, som gør at dragten sidder tæt og holder kold luft ude. I ærmerne er desuden et lille hul til tommelfingeren, så dragten kan holdes på plads under andet overtøj. Der er desuden et lille påtrykt mærke på venstre bryst med anmærkningen “M”, som står for Mikk-Line. Der er ekstra slidstærkt beskyttelse ved numse og knæ, som er to udsatte områder. Disse dragter kan købes i str. 74 til 104. Det svarer til børn på omkring 1-4 år.

Selvom der er tale om termodragter i høj kvalitet, så er prisen kun 199,95 kr. pr. stk. Det skal desuden nævnes at prisen er inklusiv levering, da Kids-World har fri fragt.

Ticket To Heaven

I den lidt dyrere ende har vi kigget på termoheldragter fra mærket Ticket To Heaven.

Ticket To Heaven termodragt Termodragt
 

Som du måske har regnet ud, så er dragten til venstre til drenge, mens dragten til højre er til pige. De to termodragter magen til og er henholdsvis i pink med orange detaljer og brun med gule detaljer. Termoheldragterne lukkes med en gennemgående lynlås fortil. Begge modeller hedder “Mica baby suit”. Sammenligner vi med termodragterne fra Mikk-Line, så er kvaliteten betydeligt kraftigere, hvilket gør at disse dragter er varmere.

Der er ligesom ved Mikk-Line også elastik ved hænder og ankler, samtidig med at der er forstærkninger ved knæ og bagdel. Termodragterne fra Ticket To Heaven er fremstillet af 100 % polyester.

Prisen for en Ticket To Heaven termodragten 299 kr. I denne situation vil jeg mene, at det godt kan betale sig at give 100 kr. ekstra, da kvaliteten er væsentlig bedre. Netop kvaliteten er det vigtigste, når man skal købe en termodragt.

Termodragt til børn og baby

En termodragt koster i de fleste tilfælde mellem 200 og 400 kr. Vælger man en dragt til omkring 300 kr., så er det muligt at få termotøj i god kvalitet, samtidig med at man ikke bliver ruineret. Efter at have kigget på forskellige muligheder, vil jeg mene, at der er flest fordele ved at købe termodragter på nettet.

Min anbefaling går til Kids-World.dk af følgende grunde:

  • De har et stort udvalg af termodragter til børn og baby.
  • Meget høj troværdig (Trustpilot.dk – 9,7 ud af 10)
  • Fri fragt uanset ordreværdi
  • Hurtig levering på 1-3 hverdage
  • 14 dages bytte- og returret
  • Mulighed for at benytte stort set alle kreditkort