skiundertøj
27 januar, 2015

Termoundertøj

By Billig-Mode.dk

Dette blogindlæg vil omhandle termoundertøj til både mænd, damer og børn. I indlægget vil du kunne blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe termoundertøj. Vi vil komme med en række anbefalinger af producenter, som du med fordel kan købe termoundertøj fra. Derudover vil vi præsentere jer for en dansk webshop med en lang række attraktive tilbud.

billigt termoundertøj

Find det bedste termoundertøj

termoundertøjNår du skal købe skiundertøj / termoundertøj, er det vigtigt at være kvalitetsbevidst. Bruger du meget tid udendørs i forbindelse med dit arbejde eller fritid – skitur eller lignende, så bør du eje noget ordentligt termoundertøj.

Hvis man befinder sig i et land med et meget koldt klima, så vil det ikke altid være tilstrækkeligt blot at iklæde sig skitøj. Selvom skiundertøj generelt består af tyndt stof, så er der typisk tale om undertøj i specialdesignet materiale, som både giver varme og optimal komfort. I de fleste tilfælde vil man kunne klare sig med 2 lag tøj – henholdsvis skiundertøj og almindelig skitøj. I lande med hård frost og stiv kuling, kan det dog være nødvendigt med 3 lag. Her kan man overveje at tage fleecetøj ud over sit termoundertøj.

Det er muligt at købe billigt skiundertøj i bl.a. Føtex og Bilka, hvilket mange danskere vælger at benytte sig af. Vores erfaring er, at man godt kan købe skiundertøj i udmærket kvalitet til fornuftige penge. Dog fraråder vi samtidig, at man går på kompromis med kvaliteten, når man skal købe termoundertøj. Vores anbefaling er i den forbindelse, at man holder sig væk fra den laveste prisklasse, hvis man sætter pris på kvalitet og komfort. En af de store ulemper ved termoundertøj i lav kvalitet er, at det sjældent er særligt svedabsorberende.

Opsummeret:

  • Gå efter kvalitet og komfort
  • Undgå termoundertøj i den laveste prisklasse

Førende producenter af termoundertøj

Det kan være lidt nemmere at finde det rette termoundertøj, hvis man har kendskab til en række forskellige producenter med sans for design og kvalitet. Hvis du har en meget begrænset viden på området, kan du med fordel benytte dig af nedenstående liste over nogen af de mest populære mærker indenfor skitøj og ikke mindst skiundertøj:

Helly Hansen er en producent, som længe har været danskernes foretrækkende mærke, når det gælder skitøj.  Helly Hansen fik det helt store gennembrud med termoundertøj / skiundertøj i 70’erne, hvor de udviklede et specielt materiale. Der er naturligvis tale om LIFA fiber, som bl.a. har den egenskab, at det kan holde fugt væk fra kroppen.

Haglöfs er ligeledes en producent, som er interessant at kigge efter, hvis man skal købe nyt termoundertøj. Når du køber produkter fra Haglöfs, vil du fornemme producentens store fokus på funktionalitet og slidstærke materialer. Kvalitetsmæssigt minder Helly Hansen og Haglöfs meget om hinanden.

Kari Traa er et mindre kendt mærke, men er alligevel værd at nævne. Producenten er mest kendt for sportstøj til den feminine kvinde, men producerer også skiundertøj i høj kvalitet. Deres produkter befinder sig desuden i en prisklasse, hvor langt de fleste kan være med.

Hvor finder jeg termoundertøj på tilbud?

Hvis du som mange andre danskere på nuværende tidspunkt leder efter termoundertøj på tilbud, så er der hjælp at hente. Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er den bedste tid på året at købe skiundertøj, hvis man går efter nedsatte priser. Vi har som sagt besøgt Skiwear4u.dk, som er kendt dansk forhandler af skitøj på nettet. Hos denne webshop finder du et formidabelt udvalg af skiundertøj til attraktive priser. Benytter du dig af linket længere oppe på siden, vil du blive henvist direkte til kategorisiden “skiundertøj” hos forhandleren. Her vil du se et hav af gode tilbud, hvor du kan spare mange penge. Hos webshoppen forhandles der termoundertøj til både mænd, kvinder og børn.

Andre anbefalinger indenfor skitøj: