GANT skjorte
5 juli, 2013

Ternede skjorter til mænd og kvinder

By Billig-Mode.dk

Hilfiger skjorte Humör skjorte GANT skjorte

ForhandlerTernede skjorterLæs mere / Gå til forhandler
Ternede skjorter til mænd fra Humör, GANT, Superdry, Tommy Hilfiger, Ben Sharman, Storm, Superdry, Fred Perry, Blend og mange flere.
Ternede skjorter til kvinder fra bl.a. Tommy Hilfiger og Ralph Lauren. Tilbud med op til 40 % besparelse.

En artikel om inspiration til skjorter har længe været ønsket af både mænd og kvinder her på bloggen. Derfor har vi nu valgt at skrive om ternede skjorter, som er topmoderne og som du bør få investeret i. Artiklen vil blive delt op i to, således at der er et afsnit for mænd og et afsnit for kvinder. Vi vil komme med vores viden, erfaringer og anbefaler indenfor ternede skjorter til begge køn.

Ternede skjorter til mænd

Er du mand, og er du på udkig efter en ny og moderne skjorte, så er dette afsnit noget for dig. Det er nemlig ikke tilfældigt, at vi netop har valgt at denne guide skal handle om ternede skjorter. Det har vi valgt fordi at ternede skjorter er et stort hit indenfor modeverdenen, og det gælder specielt hos det mandelige køn. Vi vil komme med masser af inspiration til ternede skjorter til mænd, hvor vi vil komme ind på mærkerne Humör, XX og XX. Hvis man generelt er til det ternede look, bør man overveje en skovmandsskjorte, som også er topmoderne. En skovmandsskjorte vil dog i de fleste tilfælde være mere tyk og varm end en normal ternet skjorte, hvilket gør den mere praktisk udenfor sommersæsonen.

Humör skjorter med tern

Ternet skjorte HumörHumör ternede skjorterTernede skjorter fra Humör

De overstående tre ternede skjorter er fra mærket Humör, som udover deres skjorter også er kendt for bl.a. Humör bukser, jakker og badebukser. Humör skjorter er mest henvendt unge mænd i alderen 13-25 år, men kan også bruges af mænd der er ældre med en ungdommelig stil. Ternede skjorter fra Humör er fyldt med friske og sjove detaljer, der får dem til at skille sig en del ud fra øvrige skjorter. En skjorte fra Humör kan bruges til både fritid og festlige lejligheder. Man kan forvente at få en smule flabet og funky look med en Humör skjorte. Når det så er sagt, så er Humör skjorter utrolig moderne. Hos Smartguy.dk kan du købe ternede skjorter fra Humör fra kun 200 kr., og den generelle pris ligger på 200-400 kr. Disse ternede skjorter ligger altså i den lave ende rent prismæssigt.

Ternede skjorter fra GANT

GANT skjorte GANT skjorter GANT skjorte

 

GANT skjorter bliver brugt af mænd i alle aldre, men er mest populært blandt mænd i alderen 30-55 år. Hvis man sammenligner med Humör skjorter, så er skjorterne fra GANT generelt mere stilrene og uden så mange forstyrrende detaljer. Den generelle pris ligger på 500-800 kr., hvilket er i den lide højere ende indenfor ternede skjorter. Dog kan man også forvente en rigtig god kvalitet og skjorter i tidsløst design. En ternet skjorte fra GANT er en vaskeægte klassiker, og man behøves ikke bekymre sig om de vil gå af mode. En GANT skjorte kan bruges til både arbejdsmæssige forhold samtidig med at de er så stilfulde, at de kan bruges til enhver festlig lejlighed.

Ternede skjorter til kvinder

Denne afsnit er tilegnet kvinder som leder en moderigtig ternet skjorte til fest eller fritid. Ligesom hos herrerne, så vil vi komme med en række forslag til ternede skjorter, som vi håber du vil kunne lide. Der er ingen tvivl om at ternede skjorter er mest populært blandt mænd, men også kvinder er hoppet med på modevognen, og selvfølgelig skal du have en skjorte med tern.

Hilfiger skjorte tern Ralph Lauren skjorte Hilfiger skjorte

 

Ovenfor er der tre gode forslag til en smart og moderne ternet skjorte til kvinder. Den midterste skjorte er fra Ralph Lauren, mens de to andre er fra mærket Tommy Hilfiger. Der er altså tale om forholdsvis dyre mærker, som er et kæmpe hit i tiden. Der er desværre ikke så mange mærker, der producerer ternede skjorter til kvinder, men de få der formår virkelig at ramme et stilfuldt look. Det er primært de langærmede skjorter med tern fremfor kortærmede skjorter, der rykker hos kvinderne og det er også det vi anbefaler. De to skjorter fra Tommy Hilfiger koster 700 kr. pr. stk., mens den midterste fra Ralph Lauren kan købes på tilbud til 420 kr. hos Smartgirl.dk.

Synes man at 700 kr. er meget at skulle give for en skjorte, så anbefaler vi at lede efter gode tilbud. Den midterste skjorte er der lige nu en besparelse på 40 %, hvilket giver en besparelse på mange hundrede kroner.