voks hårvoks
1 februar, 2016

Test af hårvoks – Vi tester 3 varianter

By Billig-Mode.dk

Nicehair

Hos Billig-Mode.dk har jeg fået mulighed for at lave en ny og interessant test af hårvoks. Det sker i samarbejde med Nicehair.dk, som har været venlig at sende hårvoks fra nogle af de førende producenter. Dermed kan jeg præsentere dig for en spritny test af hårvoks fra henholdsvis ID Hair, American Crew og D:fi.

hårvoks billede

Jeg har testet produkterne på en række parametre, som består af bl.a. duft, hold, volumen og miljøvenlighed.  Jeg har også undersøgt, hvordan det er at arbejde med hårvoksen, og hvorvidt det er er nemt at vaske hårvoksen ud af håret efter brug.

voks hårvoks

Kanditater til denne test

  • American Crew Fiber
  • ID Hair Extreme Titanium
  • D:fi D:struct Molding

American Crew Fiber

American Crew voks

Pris: 99 kr.

Indhold: 85 ml

Samlet bedømmelse: ♦♦♦♦♦ (5 ud af 6 stjerner)

Placering i testen: 2 ud af 3

Forhandler: Nicehair.dk

I testen kiggede jeg først og fremmest nærmere på American Crew Fiber, som jeg var meget imponeret over. Den har en rigtig behagelig duft af citrus, ligesom den er rar at arbejde med i håndfladerne. Hårvoksen giver et fremragende hold og fylde, hvilket er vigtige egenskaber for en god hårvoks. Du får fuld kontrol over din styling, og du får glæde af en beskyttende hårvoks, som er nem at skylle ud af håret. Hårvoksen er mest egnet til kort- og mellemlangt hår.

Det eneste kritikpunkt af denne hårvoks er, at jeg godt kunne have ønsket mig en lidt bedre finish, ligesom man kan opleve med mange andre varianter. Den samlede bedømmelser lyder på 5 ud af 6 stjerner, hvilket giver American Crew Fiber en flot 2. plads i testen.

ID Hair Extreme Titanium

ID Hair voks

Pris: 59 kr.

Indhold: 100 ml

Samlet bedømmelse: ♦♦♦♦♦♦ (6 ud af 6 stjerner)

Placering i testen: 1 ud af 3

Forhandler: Nicehair.dk

Her har vi så den helt store testvinder. Det er ID Hair Extreme Titaniun, som har imponeret mig på alle parametre. Jeg har endnu en gang testet en hårvoks, som er egnet til kort- og mellemlangt hår. I den anledning giver hårvoksen et ekstremt hold, som er niveauer over lignende hårvoks. ID Hair Extreme Titanium er nem at arbejde med, og den lægger op til, at man kan forme håret gennem hele dagen.

Hårvoksen giver fremragende kontrol, ligesom den giver håret en god volumen, mathed og finish. Alt i alt er det en formidabel hårvoks, som jeg har givet 6 ud af 6 stjerner og kåret som testvinder.

D:fi D: struct Molding

D:fi voks

Pris: 117 kr.

Indhold: 150 ml

Samlet bedømmelse: ♦♦♦♦ (4 ud af 6 stjerner)

Placering i testen: 3 ud af 3

Forhandler: Nicehair.dk

Sidst, men ikke mindst har jeg testet D:fi D: Struct Molding, som også har været kanditat i min test af hårvoks. Der er tale om en hårvoks, som er egnet til alle hårlængder. Den giver et fint hold, ligesom den er med til at gøre håret blødt og elastisk. Hårvoksen byder på et medium hold, hvilket ikke nødvendigt vil være tilstrækkeligt for alle mænd.

D:fi D: Struct Molding har en frisk duft og er nem at arbejde med. Dog savner jeg et bedre hold, da det ikke er på samme høje niveau som henholdsvis ID Hair og American Crew fra denne test. Af følgende grunde har hårvoksen fået tildelt 4 ud af 6 stjerner, hvilket giver en 3. plads.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret