Teva sandaler børn
9 maj, 2014

Teva sandaler udsalg

By Billig-Mode.dk

Skærmbillede 2014-05-09 kl. 20.05.21 Skærmbillede 2014-05-09 kl. 20.05.29


teva sandaler tilbud

 

Der findes rigtig mange gode grunde til at købe et par Teva sandaler til børn, mænd eller kvinder. I artiklen kan du læse om, hvad Teva er for et mærke, og hvad deres kernekompetencer er. Derudover har vi testet nogle forskellige Teva sandaler, som du kan læse meget mere om senere i artiklen. Forhandlerne som vi har linket til overfor er alle sammen danske og troværdige webshops, som du trygt kan handle hos.

Teva

Er du nysgerrig omkring historien bag Teva, så vil dette afsnit være interessant for dig. Mærket blev grundlagt i 1984 af en ung mand i Grand Canyon, så skabte den første sportssandal nogensinde. Med den idé blev Teva skabt og blev starten på nogle forrygende år. Virksomheden er i dag mere end 25 år gammel og arbejder fortsat hårdt på at udvikle produkter, som er så gode som overhovedet muligt. Teva har to grundlæggende svar, som er henholdsvis at spille og beskytte. De forsøger at finde en hårfin balance, hvor kunden er mest tilfreds. Teva udvikler og producerer sandaler til både mænd, kvinder og børn.

Kilde: http://www.teva-eu.com/

Teva sandaler børn

Teva sandaler børnPris: 449,95 kr.

Forhandler: Pro-Outdoor.dk

Her er et blot et eksempel på en Teva sandal til børn. Det er en slidstærkt børnesandaler, hvor komforten er rigtig god. Denne model hedder Tanza og er helt magen til voksenmodellen, som ligeledes hedder Tanza. Selve sålen er lavet af blødt EVA gummi, som giver fødderne en rigtig god støtte. Derudover fungerer dette gummi også som stødabsobering, som kan være praktisk i mange situationer. Derudover har sandalen også ShocPad, som styrker stødabsobering.

Disse Teva sandaler har i det øverste lag af sålen fået behandlingen “Microban Zinc” , som er medvirkende til at holde lugten fra fødderne væk. Det nederste lag af sålen har en gummisål, som er skridsikker på både tørt- og vådt underlag. Remmen er lavet af kunstruskind og et materiale der hedder webbing. Bag ved hælen er der velcro, som man kan indstille efter behov. Fordelen ved velcrolukning er, at det gør sandalerne meget nemme at tage af og på. Disse Teva sandaler er praktiske til barnet, der er aktiv og elsker at løbe rundt og lege. Netop denne sandal er på lager i størrelse 24-38/39.

Forhandleren har et stort udvalg af Teva sandaler til børn, som du kan kigge nærmere på. De har desuden en masse gode tilbud, hvor man kan spare en del penge, hvis man er hurtig nok.

Teva sandaler mænd

Teva sandaler mændPris: 799,95 kr.

Forhandler: Pro-Outdoor.dk

Så fandt vi også et par lækre Teva sandaler til mænd fra modellen “Terra Fi Lite”, som vi har undersøgt nøje. Disse sandaler minder utroligt meget om Terra Fi, men der er nogle enkelte forskelle. Den primære forskel ligger i, at sålen er en anelse tyndere ved denne model. Fordelen ved den lidt tyndere sål er, at sandalerne bliver en del lettere og dermed mere behagelige at bevæge sig i. Komforten er dog stadig ganske glimrende, som bl.a. suppleres af nylonforstærket svangstøtte, som gør at foden sidder som den skal og giver en god støtte på lange gåture. Ligesom den forrige sandal er denne model også udstyret med Shock Pad stødsabsobering.

Sandalerne har et tre-punkts-indstilling system, hvor man kan indstille remmene 3 forskellige steder. Den kan indstilles både foran anklen, bagved hælen og ved tæerne. Der er igen tale om velcrolukning, som er i høj kvalitet og er nemt at tage af og på. Sandalerne har en skridsikker sål, som hedder SpiderRubber.

Teva sandaler dame

Teva sandaler damePris: 899,95 kr.

Forhandler: Pro-Outdoor.dk

Den sidste Teva sandal vi har testet er denne damesandal med modelnavnet “Terra Fi 4”. Det er en sandal, der er særlig praktisk til lange vandreture i forskellige terræn. Modellen har en PU midtersål, som støtter på en meget behagelig måde. De kraftige remme er blevet ekstra foret omkring anklen for at give øget komfort og for at undgå det værste slid. Igen er remmen inddelt i tre punkter på samme måde som sandalen til mænd.

For at sørge for at man kan stå fast på forskellige grundlagt, er disse Teva sandaler til damer også udstyret med en SpiderRubber sål. Det er en forholdsvis ny model, som er blevet rost meget for både komfort og slidstyrke.

 

Vi ved, at der er rigtig mange danskere, der hver dag søger efter “Teva sandaler udsalg”. Derfor har vi gudskelov fundet en forhandler med et udsalg, hvor der bl.a. indgår Teva sandaler til hele familien. Der er tale om Pro-Outdoor.dk, hvor du skulle være en god chance for at gøre et godt tilbud.

Andre artikler om sandaler: