Ticket To Heaven flyverdragt
9 december, 2013

Ticket To Heaven flyverdragt

By Billig-Mode.dk

Ticket flyverdragt Ticket To Heaven flyverdragt

ForhandlerTicket To HeavenLæs mere / Gå til forhandler
Hos Kids-World.dk finder du et bredt udvalg af Ticket To Heaven flyverdragt til faste lave priser. Hurtig levering på 1-3 hverdage.


Ticket To Heaven er et tøjmærke, som vi er rigtig vilde med her på bloggen. Vi har førhen skrevet om både regntøj, skoletasker og jakker fra dette mærke, og denne gang er turen kommet til flyverdragter. En artikel om Ticket To Heaven flyverdragt kunne næppe være mere relevant end i øjeblikket, da en flyverdragt nærmest er uundværlig på denne årstid. De næste mange linjer skal det handle om Ticket To Heaven flyverdragter, hvor vi kommer ind på de vigtigste punkter.

Ticket To Heaven flyverdragter

Kigger vi på vinteren 2013/2014, så er Ticket To Heaven flyverdragter et stort hit blandt forældre og børn. Når danske forældre skal ud og købe flyverdragter, falder valget ofte på en Ticket To Heaven flyverdragt, og det er der mange gode grunde til. Vi kan hurtigt blive enige om, at Ticket To Heaven flyverdragter ikke er de billigste på markedet, men du får til gengæld kvalitet for alle pengene.

De billige modeller omfatter Baggy, Baggie og Snowbaggie og koster 899,95 kr. De dyreste modeller omfatter modellerne Othello og Baggie Rugged og koster 1199,95 kr. Der er altså en prisforskel på 300 kr. mellem de dyreste- og de billigste modeller. Min umiddelbare vurdering er, at man får mere for pengene ved at vælge de billige modeller. Den helt store forskel mellem modellerne er, at de dyre har Thinsulate for, som gør flyverdragten let, tynd og samtidig varm. Fordelen ved dette for er desuden, at det ikke nedsætter børnenes bevægelsesfrihed. Det er altså op til dig at vurdere, om det er værd at give 300 kr. mere for Thinsulate for.

Baggy

Ticket To Heaven flyverdragt

Først vil vi kigge på den billigste model idenfor Ticket To Heaven flyverdragten, som bl.a. omfatter “Baggy”. Overstående flyverdragt er henvendt til drenge, men der findes også en pigemodel som er koksgrå med lyserøde stjerner. Denne Ticket To Heaven flyverdragt er ligeledes grå med grå stjerner over hele dragten. I forhold til designet er det altså en flyverdragt, der er meget neutral i forhold til mærker som Småfolk, der fokuserer meget på mange- og friske farver.

Det er værd at fremhæve pels-hætten på flyverdragten, som er aftagelig, imiteret og generelt rigtig dejlig blød. Fortil har flyverdragten to lynlåse i god kvalitet, knapning ved hænderne, tapede sømme og gummistropper under fødderne. Derudover har flyverdragten indsnøring i livet, som giver dragten en rigtig behagelig pasform.

Vind- og vandtæt: ✓

Vaskemaskine: ✓

Tørretumbler: ✓

Åndbarhed: 8000 mm

Vandsøjletryk: 8000 mm

Prisen er 899,95 kr. hos Kids-World.dk

Othello

Ticket flyverdragt

De dyrere modeller til 1199,95 kr. omfatter bl.a. modellen “Ohtello”. Overstående flyverdragt er en unisex-model, så der er noget for både piger og drenge. Flyverdragten er til dig, der kan lide den simple stil. Som du kan se, så er det en ensfarvet sort flyverdragt med ganske få detaljer. Ligesom det gjorde sig gældende for forrige flyverdragt, så har denne model også en aftagelig-, imiteret pelskrave på hætten. Denne flyverdragt er godt isoleret, da man både kan benytte lynlåsen fortil samt knapper hele vejen ned. Flyverdragten har desuden to store sidelommer med lynlåslukning.

Vind- og vandtæt: ✓

Vaskemaskine: ✓

Tørretumbler: ✓

Åndbarhed: 8000 mm

Vandsøjletryk: 8000 mm

Som du kan se udfra de dato ovenfor, er der ingen forskel på den billigste- og den dyreste model hvad angår vind- og vandtæt, mulighed for vaske og tørre samt åndbarhed og vandsøjletryk. Den eneste forskel er at de dyre modeller er de nyeste modeller, mens de billige model er for nogle af de tidligere kollektion. Man betaler altså nærmest udelukkende for at få det nyeste af det nye. Igen må du gøre op med dig selv, om du vil give 300 kr. ekstra for at få en flyverdragt fra den nyeste kollektion.

Prisen for denne flyverdragt er 1199,95 kr. hos Kids-World.dk

Størrelsesguide

Der er rigtig mange, der har spurgt om en decideret størrelsesguide til Ticket To Heaven. Det er desværre ikke lykkedes at finde en størrelsesguide, som er rettet mod flyverdragter fra Ticket To Heaven. Generelt er holdningen dog, at Ticket To Heaven flyverdragter er store i størrelsen. Svinger dit barn f.eks. mellem str. 98 og 104, så vil det være klogest at vælge en str. 98. Hvis du vil være helt sikkert, bør dit barn prøve flyverdragten i en butik. Ellers har du naturligvis 14-dages returret, så du kan altid sende dragten tilbage til webshoppen. Inde på Kids-World.dk skriver de hvilken størrelse, der passer til dit barn udfra alderen. F.eks. passer en str. 98 til et barn på 3 år. Dette er selvfølgelig kun en generel vejledning, og det er naturligvis ikke alle børn, der har samme højde og kropsbygning.