Ticket To Heaven regntøj
2 november, 2013

Ticket To Heaven regntøj

By Billig-Mode.dk

Ticket To Heaven Ticket To Heaven regnsæt Ticket Outdoor regntøj


ForhandlerTicket To Heaven regntøjLæs mere / Gå til forhandler
Hos denne forhandler kan du købe alt indenfor Ticket To Heaven regntøj. Du kan spare mange penge på både regnbukser og komplette regnsæt hos denne forhandler. Klik dig forbi Kids-World og gør en god handel på Ticket To Heaven regntøj.

Det er efterhånden noget tid siden at vi sidst har skrevet om regntøj, så vi er glade for at kunne præsentere jer for en artikel om Ticket To Heaven regntøj. Der er næppe noget bedre tidspunkt at købe regntøj på end nu. Det er efterhånden nogle uger siden, hvor der har været en dag uden regn. Man kan ikke gøre ved at det regner, man man kan klæde sig praktisk på til vejret. En jakke med hætte kan være udemærket, men der er ingen tvivl om at decideret regntøj er det mest praktiske. Skal du købe regntøj til dine børn, så anbefaler vi Ticket To Heaven regntøj.

Ticket To Heaven

Jeg vil påstå at stort set alle forældre med mindre børn kender til mærket Ticket To Heaven. Dog er det nok ikke alle der ved at Ticket To Heaven er en dansk producent, der har eksisteret siden 1990’erne. Stifteren hed Peter Høeg Larsen, og hans oprindelige idé var at sælge dyner. Fra dyner tog han dog hurtigt springet over til flyverdragter og dunjakker. Senere hen var Ticket To Heaven et mærke der var (og er) kendt for overtøj til børn. Den første Ticket To Heaven butik åbnede i 1999, og siden hen er det gået rigtig stærkt for det danske mærke. I dag kan Ticket To Heaven regntøj og deres øvrige produkter købes i butikker landet over og ikke mindst webshops. De har specielt fokus på friske farver, god kvalitet og fede detaljer.

Læs mere her:  http://www.ticket2heaven.dk/

Ticket To Heaven regntøj – Modeller

Hvis man har besluttet sig for at købe Ticket To Heaven regntøj, skal man vælge mellem en række forskellige modeller. Der kan være fokus på design, kvalitet og ikke mindst fra model til model. Derfor har vi fokus på 2 forskellige modeller i de næste mange linjer, hvor du kan finde Ticket To Heaven regntøj, der passer til dine behov, ønsker og økonomi.

Ticket To Heaven regntøj

Det første sæt regntøj vi har kigget på er dette sæt regntøj fra Ticket Outdoor kollektionen. Regnbukserne er marineblå, mens jakken er multifarvet i blå. Regnjakken tages af og på med lynlås fortil, samtidig med at det er muligt at gøre den ekstra isoleret ved at knappe den. Overalt i dette Ticket To Heaven regntøj er der fleecefoer, som holder dit barn varmt. I jakken er det muligt at lyne fleecen ud og derved bruge den som en fleecejakke. Den vil derved også kunne være praktisk til forår og efterår.

Hætten på regnjakken kan tages af og på efter behov. Der er synlige reflekser fortil, i siden og elastikkanter ved kanten ved hænderne af jakken. Der er altså stort set reflekser over hele regnsættet så dit barn er synligt i trafikken.

Ved regnbukserne er der stropper til støvlerne, synlige reflekser og elastik. Dette sæt er med seler til og med str. 110. Har man brug for en str. 116 eller deropefter får man et par taljebukser med justerbar elastik i livet.

Dette sæt er vindtæt og er desuden blevet testet til et vandsøjletryk på 8000 mm, hvilket er meget optimalt for regntøj.

Prisen for dette regnsæt er 549,95 kr.

Kigger vi den generelle prisklasse for Ticket To Heaven regntøj, så ligger dette sæt i den højeste ende.

Forhandler: Kids-World.dk

 

 

Ticket To Heaven regntøj

 

Det andet regnsæt fra Ticket To Heaven vi har kigget på er dette marineblå sæt. Modsat det forrige regntøj består denne kun af en enkelt farve og er meget enkel. Der er både lynlås og knapper fortil ligesom det forrige sæt. Der er ligeledes en masse synlige reflekser på både regnjakke og regnbukser.

Ticket To Heaven regntøj kan både købes specifikt til piger og piger, mens der også findes nogle unisex modeller. Denne model er mest tilegnet drenge.

Dette regnsæt kan holde til et vandsøjletryk på 8000 mm og er vindtæt. Prisen er 299,95 kr., så man får rigtig meget regntøj for pengene ved at købe dette sæt. Man får ikke lige så meget kvalitet ved dette regnsæt, som får ved det regntøj vi kiggede på før. Der er ikke foer i, hvilket gør at det ikke er lige så varmt.

Det omtalte regnsæt kan købes i str. 80 til 128 (1-8 år).

Forhandler: Kids-World.dk

Ticket To Heaven udsalg

Nu er det ikke fordi at Ticket To Heaven er kendt for dyrt tøj. Tværtimod er Ticket To Heaven kendt for at producere tøj, som langt de fleste har råd til. På trods af det er det selvfølgelig altid rart, hvis man kan finde et udsalg på Ticket To Heaven regntøj.

Vi har været ude og besøge en lang række online forhandler af Ticket To Heaven overtøj på nettet, hvor vi blev specielt imponeret over en webshop. Webshoppen der er tale om er Kids-World.dk, som lige nu kan tilbyde ikke mindre end 31 forskellige produkter i kategorien “regntøj” fra Ticket To Heaven. Hos denne shop kan du købe regnbukser fra 199,95 kr. og komplette regnsæt fra 299,95 kr.

Kids-World har ikke noget decideret udsalg i øjeblikket, men de kan derimod tilbyde nogle rigtig skarpe priser på Ticket To Heaven regntøj. Jeg anbefaler derfor at du klikker dig forbi siden – det vil du næppe fortryde.

Relevante links