Ticket To Heaven taske
23 november, 2013

Ticket To Heaven skoletaske

By Billig-Mode.dk

Ticket To Heaven Skoletaske Ticket To Heaven
ForhandlerTicket To Heaven skoletaskeLæs mere / Gå til forhandler
Coolshop har et unikt udvalg af Ticket To Heaven skoletasker fra kun 199 kr. Bestil en skoletaske i dag, så får du den leveret med posten indenfor få dage med fri fragt.

Jeg blev fornyligt kontaktet af en mor, som spurgte om der var en skoletaske, jeg kunne anbefale til hendes barn. Det svarede jeg ja til og foreslog en Ticket To Heaven skoletaske. Jeg foreslår ligeledes skoletasker fra Ticket To Heaven til alle andre danske forældre. I artiklen vil du blive meget klogere på, hvad der er specielt ved Ticket To Heaven skoletasker, hvad de koster, hvor du kan købe dem og anden spændende viden om disse tasker.

Skoletasker

Vi kunne godt skrive en lang beskrivelse af Ticket To Heaven og deres udvikling, men vi vil meget hellere skrive om selve emnet – skoletasker. En skoletaske er ikke bare en skoletaske. Rigtig mange forældre bliver overrasket over hvor stor forskel der er på skoletasker, og man kan hurtigt komme til at fortryde sit køb. Derfor har jeg nedenfor opstillet nogle krav, som du bør stille til en skoletaske:

  • Der skal være god plads til bøger, madpakke, penalhus m.m.
  • Gå efter en skoletaske med både små- og store rum. (rum til mobil, gymnastik m.m.)
  • Vælg en skoletaske, der kan tåle regn, sne og slud.
  • I vinterperioden vil det være praktisk, hvis tasken har reflekser, så dit barn bliver set i trafikken.

Finder du en skoletaske, der opfylder de nævnte krav, så kan du næppe blive skuffet. Derudover vil det være klogt at gøre op med sig selv på forhånd, hvor mange penge man ønsker at give for tasken.

Ticket To Heaven skoletasker

Det er ikke første gang, vi har skrevet om et produkt fra dette mærke. Tidligere har vi også skrevet om bl.a. Ticket To Heaven regntøj og ikke mindst jakker til børn. Det er generelt et mærke, som vi er rigtig vilde med, hvilket primært skyldes deres unikke design, kvalitet og ydeevne. Vi har før skrevet indlæg om bl.a. Eastpak skoletasker og Fjällräven rygsække også, men ellers har vi ikke udgivet så mange artikel om tasker.

Ethvert barn der går i skole, bør have en taske med plads til bøger, gymnastik, penalhus og madpakke. Det er forældrenes ansvar at købe en god- og praktisk skoletaske, ligesom at det er forældrenes ansvar at sørge for, at tasken ikke bliver for tung. Går dit barn hver dag i skole med en tung rygsæk fyldt med tunge bøger i, vil dit barn hurtigt få rygsmerter. Derfor er det meget vigtigt at finde en skoletaske, som er let, og hvor det er nemt at fordele vægten. I denne situation vil det være helt oplagt at købe en Ticket To Heaven skoletaske, som jeg vil komme ind netop nu.

Ticket To Heaven skoletasker er desværre kun henvendt til børn. Af samme årsag ejer jeg ikke en af deres rygsække, men det gør min lillebror derimod. Derfor har jeg haft muligheden for at lave en komplet af en deres skoletasker, og jeg må sige, at jeg er meget imponeret.

Ticket To Heaven skoletaske Skoletaske
Design – Det vil være oplagt at starte med selve udseendet, som er det første man lægger mærke til, når man ser en Ticket To Heaven skoletaske foran én. Da de producerer rygsække til børn, er der knald på farverne og motiverne. Deres klassiske motiver er stjerner, tal og blomster. Måske går dit barn ikke så meget op i det, men ikke desto mindre er Ticket To Heaven skoletasker rigtig stilfulde. De benytter sig i høj grad af farver som blå og pink, som er henholdsvis drenge- og pigeudgaven.

Rum – Tager vi udgangspunkt i de to overstående skoletasker, så er de udstyret med en række praktiske rum. Først og fremmet er der et stort rum, hvor der er plads til bøger, papir, hæfter m.m. Derudover er der en lomme til drikkedunk, sidelomme til f.eks. nøgler og buskort, termoisoleret rum til madkasse og seperat gymnastiktaske.

Kvalitet – Kvaliteten er nøgleordet for en Ticket To Heaven skoletaske. Der er anvendt kraftigt og slidstærkt materiale. Kort sagt kan skoletasken holde til rigtig meget, og det gælder også forskellige vejrforhold som regn, sne og slud. Ved disse to tasker er der brugt vandafvisende letvægtsmikrofiber. Vil man undgå at komme hjem fra skole med våde bøger, fordi regnen er sivet i gennem tasken, så er Ticket To Heaven et meget fornuftigt valg.

Alder – En Ticket To Heaven skoletaske er mest henvendt til børn i alderen 5-9 år. Det er altså en rigtig god skoletaske til de første par skoleår.

Vægt og mål – De to skoletasker er meget rummelige med en volumen på ca. 20 liter. Skoletaskerne måler 26 x 10 x 37,5 cm. Vægten ligger på omkring 1200 gram, hvilket er ganske fornuftigt for en skoletaske.

Design – Tidligere har vi nævnt at Ticket To Heaven gør brug af motiver som stjerner, tal og blomster, og det har de også gjort ved disse tasker. De to tasker er begge to prydet med tal i henholdsvis rød og sort. Ticket To Heaven har formået at skabe to forskellige skoletasker, hvor den ene henvender sig til drenge og den anden til piger. Generelt er taskerne stilfulde og udstråler kvalitet.

Skærmbillede 2013-11-23 kl. 16.09.29

Ekstra – Når du køber en af disse to tasker, får du en gymnastiktaske, en smart madkasse og en 1/2 liters drikkedunk, som du kan se på overstående billede.

Fakta – Modellen hedder Ticket To Heaven 2013 – Classic School Bag. Som du nok kan regne ud fra produktnavnet, så er der tale om en af de nyeste modellér.

Pris – En Ticket To Heaven skoletaske opfylder alle vores krav til den perfekte skoletaske, hvilket gør at taskerne ikke er helt billige. Den blå skoletaske koster 639 kr., mens den pinke koster 499 kr. Der er altså tale om en halvdyr skoletaske her og nu, men over tid vil det være en rigtig god investering.

Læs mere her: http://www.ticket2heaven.dk/