ur
1 marts, 2015

Tidens hotteste accessories til mænd

By Billig-Mode.dk

Vi føler, at det er på tide, at vi forkæler vores mandelige læsere med en ny artikel om accessories. Vi har denne gang kigget på tidens hotteste accessories til mænd og unge fyre, som vi vil præsentere jer for i artiklen. I artiklen vil du ligeledes blive præsenteret for en dansk webshop, hvor du kan købe de omtalte accessories til fordelagtige priser.

De omtalte produkter i artiklen forhandles på Impressive-Man.dk, som sælger alt indenfor accessories til herre.

Strikkede butterflies

butterfliesPris: 145 kr.

Forhandler: Impressive-Man.dk

Butterflies er efterhånden blevet et must-have for mænd. Vil man gerne være ekstra fin i tøjet, så vil det være oplagt at binde en butterfly rundt om halsen. Butterflies kan i dag købes i alle tænkelige farver og med forskellige mønstre. Vi har her udvalgt en bordeaxrød butterfly, som er i strikket kvalitet. Med en strikket butterfly viser du, at du tør skille dig ud, og at du har styr på din stil.

 

Stilrene armbåndsure

ure til mændPris: 549 kr.

Forhandler: Impressive-Man.dk

En rigtig mænd bør eje mindst et armbåndsur, som kan bruges til fest såvel som på arbejde og andre anledninger. Her er et eksempel på, at man godt kan købe et armbåndsur med et eksklusivt look uden at skulle betale en formue. Du får et Exallanc ur med en række lækre detaljer – bl.a. romertal og den sorte urskive. Du får desuden leveret uret i en flot og praktisk æske.

Uret fungerer glimrende med et par jeans og en nystrøget skjorte.

 

 

Praktiske og moderne kortholdere

kortholderPris: 219 kr.

Forhandler: Impressive-Man.dk

Kortholdere er blevet et stort hit blandt unge mænd. Det er en realitet, at der ikke længere er særlig mange, som går rundt med kontanter på sig. De fysiske kontanter er skiftet ud med kreditkort, som kun fylder meget lidt. En kortholder kan typisk rumme lige så mange kort som en almindelig pung. Det praktiske er dog, at en kortholder fylder langt mindre i lommen end en pung. Nogen mænd bruger kun kortholder i byen, mens andre bruger kortholder til både hverdag og fest.

Kortholderen til venstre for denne tekst er fremstillet af kraftig metal og kan rumme op til 10 kort. Den sorte overflade giver kortholderen et eksklusivt look. I øjeblikket er det især kortholdere i læder og stål / metal, som danske mænd er vilde med.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret