ansigtspleje
13 august, 2014

Tidens hotteste produkter indenfor ansigtspleje

By Billig-Mode.dk

Som du kan læse ud fra overskriften, skal denne artikel omhandle tidens hotteste produkter indenfor ansigtspleje. Vi bruger meget af vores tid på at teste diverse skøhedsprodukter for at finde de absolut bedste. I næste afsnit vil du blive præsenteret for vores top 3 over de bedste produkter indenfor ansigtspleje.

Ansigtspleje – Top 3 produter

shills black mask

Pris: 59 kr.

Forhandler: Perfect-Body.dk

Black Mask fra Shills er et produkt, som enhver bør kende til. Der er tale om en original black mask, som er væsentlig bedre end de uægte produkter. De uægte produkter kan endda være skadelige for huden, så man bør undgå dem. Hos forhandleren vi henviser til har de lavet en guide til, hvordan man kan kende forskel på ægte- og fake black masks.

Tuben indeholder 50 ml, som svarer til 5-6 behandlinger.

Dette produkt er det rette for dig, der ønsker at fjerne hudorme og urenheder. Det er et glimrende produkt, hvor du kan forvente at se resultater indenfor få uger.

 

AnsigtsbørstePris: 35 kr.

Forhandler: Perfect-Body.dk

Vi har kigget på en ansigtsbørste til en meget overkommelig pris. Med denne børste har du mulighed for at rengøre dit ansigt helt ned i porerne. Det er muligt med de små bløde hår, som er sundt for ansigtet. Kvaliteten er silikone, hvilket gør den blød og behagelig at bruge. Bruger du denne ansigtsbørste, så du kan forvente en glat og blød hud.

Vi anbefaler, at man bruger børsten i badet (evt. kombineret med sæbe) eller til face scrub. Til en pris på 35 kr. er det et helt fantastisk køb.

 

sweet skin cremePris: 120 kr.

Forhandler: Perfect-Body.dk

Det sidste produkt vi har udvalgt er Sweet Skin Creme, som er en af vores favoritter. Produktet er glimrende til hår- og hudpleje og indeholder 200 gram. Har du f.eks. beskadiget hår, vil Sweet Skin Creme være glimrende til at pleje håret. Ligeledes vil den være oplagt at bruge om vinteren, hvis du døjer med tør hud.

Hos Perfect Body kan du blive klogere på, hvordan du bruger Sweet Skin Creme til henholdsvis håret og huden.

 

 

Her kan du købe ansigtspleje

ansigtsplejeVi har fundet samtlige produkter i denne artikel hos Perfect-Body.dk, som har et glimrende udvalg af ansigtspleje, fodpleje, olie og cremer samt dermaroller. Webshoppen har perfekt rating på Trustpilot.

 

Øvrige fordele ved at handle hos Perfect-Body.dk:

  • Levering på 1-2 dage
  • Billig fragt fra 9 kr.
  • 15 dages fuld returret
  • Afsendelse af bestillinger alle hverdage kl. 16

Følg forhandleren på Facebook:

 

 

 

OBS: Denne artikel er sponsoreret