5 november, 2011

Tilbud på Billige Keyhangers og smarte nøglesnore i b.la. læder og skind til mænd

By Billig-Mode.dk

Skal du være med på moden og have en super smart og billige keyhanger, også kaldet nøglesnor, så hjælper vi dig. Der er mange tilbud på keyhangers til mænd online i b.la. ægte læder og med tryk. Mærker som Konrad og Verivinci keyhangers

Vi har været rundt at kigge på forhandlere af Keyhangers til mænd online og har 3 super gode forhandlere, som vi har sammenlignet priser og udvalg på:

ForhandlerPriserGå til forhandler / Køb her
Fra DKK 139,75
Fra DKK 50,00
Fra DKK 149,00

Forhandlere af smarte Keyhangers / Nøglesnore til mænd

Quint – Hos Quint har de et rimeligt stort udvalg af super smarte og billige Keyhangers. De har nøgleringe i forskellige modeller, farver og mærker. De forhandler billige Keyhangers af mærkerne DC og Royal Republiq nøgleringe. Quint har både keyhangers i læder og nøgleringe med tryk på. Du kan finde en billig keyhanger mænd på deres side fra kun 50 kr. – Besøg Quint og se deres store udvalg af keyhangers og nøglesnore.

Trendhim – Hos Trendhim har de et mindre udvalg af smarte Keyhangers til mænd. De forhandler mærket LUCLÉON, som står bag nogle rigtig fede nøglesnore. Trendhim sælger nogle super moderne læder Keyhangers til nogle fornuftige priser. Det er helt klart værd at kigge forbi siden og se deres udvalg af billige Keyhangers.

Smartguy – Hos Smartguy har de et stort udvalg af smarte nøglesnore til mænd. De forhandler keyhangers i mærkerne: Konrad, Verivinci og (a)bout. Meget kendte mærker når vi snakker keyhangers og fede produkter. De har b.la. læder keyhangers og skind nøglesnore. Smartguy har nogle ganske flotte keyhangers til fine priser. Se deres udvalg her: Keyhangers – Nøglesnore i læder

 

 

Keyhangers tilbud – udsalg

Der er en hel del gode tilbud på Keyhangers til mænd online. Det kan godt betale sig at lede efter disse tilbud, hvor der er mulighed for at spare mange penge. Hos Smartguy har de nogle fine tilbud på nøglesnore til mænd lige i øjeblikket, hvor man kan spare helt op til 38 % af normalprisen. Det kunne være en god idé at benytte sig af nogle af de gode tilbud på Keyhangers, så man kan få en super smart nøglesnor for billige penge.

Keyhanger læder mænd

Læder keyhangers er blevet super moderne blandt mænd og unge. Hos en af de forhandlere vi linker til sælger de smarte læder Keyhangers til mænd. Det er keyhangers lavet af ægte læder, som er rigtig stilfulde. Du kan købe billige Keyhangers lavet ud af ægte brunt læder. Keyhangers med læder skiller sig ret meget ud fra normale nøglesnore, men på den gode måde. Du kan b.la. købe Keyhangers med læder til mænd hos Trendhim.

Nøglesnore / Keyhangers til mænd

Nøglesnore eller også kaldet Keyhangers er langt fra en ny ting på markedet, men dog er keyhangers blevet meget mere populære her på det sidste. Der er nærmest startet en ny trend at gå med smarte nøglesnore rundt om halsen. Keyhangers er oversat et nøglevedhæng, som man kan sætte sine nøgler fast til og tage nøglesnore rundt om halsen. Udover at det er smart kan man også få keyhangers som giver et fedt look. Specielt de forholdsvis nye keyhangers med læder er blevet meget moderne. Keyhangers er blevet populære hos mænd og drenge, men specielt unge fyre er vilde med de smarte kehangers.

Keyhangers

En lille liste med mærker af nøglesnore hos vores forhandlere:

  • (A)bout nøglesnore
  • Konrad keyhanger
  • Verivinci keyhangers
  • LUCLEON nøglesnor
  • DC Shoes nøglesnore
  • Royal Republiq keyhangers

Populære produkter

Billige New Era caps

Billige Royal bukser tilbud

Billige Björn Borg underbukser til mænd