9 oktober, 2011

Tilbud på Billige Konrad huer i blå, sort, grå, hvid, gul og grøn online

By Billig-Mode.dk

Vi har fundet en masse gode tilbud på billige Konrad huer online. Konrad huer i blå, sort, grå, hvid, gul og grøn kan købes online for billige penge. Billig hue der holder på varmen i de kolde vinterdage.

Jeg har fundet en forhandler af Konrad huer, som efter min mening er den bedste forhandler af Konrad huer online. Det har jeg bedømt ud fra at kigget på deres udvalg, priser og service, som jeg mener er nogle af de vigtigste ting når man handler online.


ForhandlerPriserLæs mere / Køb
Fra DKK 139,75


Forhandlere af Konrad huer

Der er efterhånden en del fysiske butikker som forhandler Konrad huer, men også online kan de smarte huer købes. Jeg synes dog ikke der er så mange seriøse forhandlere af Konrad huer online, dog er det 1 jeg mener er værdig nok til at blive nævnt.

Konrad huer hos Smartguy.dk – Smartguy har et ret stort udvalg af Konrad huer. De har lige i øjeblikket nogle fine tilbud på Konrad huer. Hos Smartguy kan du købe Konrad huer i de fleste farver der findes. De fleste er ensfarvet, dog en med sort og hvide striber. Priserne på deres Konrad huer er billige og det er altså muligt at gøre et ret godt køb. Spørger du mig, så er Smartguy en af de mest troværdige forhandlere i Danmark, som man kan føle sig tryg ved at handle hos. Du kan få sendt en Konrad hue lige til din dør. Tjek deres udvalg ud og gør en god handel.

Konrad huer farver

Langt de fleste Konrad huer der forhandles er ensfarvet, dog er der nogle med flere farver og stribede.

  • Køb grå Konrad hue
  • Køb hvid Konrad hue
  • Køb blå Konrad hue
  • Køb grøn Konrad hue
  • Køb sort Konrad hue
  • Køb gul Konrad hue

Alle disse farver kan du købe online for billige penge hos b.la. Smartguy – Konrad huer hos Smartguy.dk

Konrad huer

Konrad huer er smate og topmoderne. Konrads logo sidder på deres huer og forestiller en slags tændstik-mand. Konrad huer kan kun købes i One Size og passer til langt de fleste hovedform. Konrad huerne sidder behageligt til hovedet uden at være for stram eller løs. De ensfarvede huer fra Konrad består af 100 % bomuld og er af fin kvalitet. Konrad huerne er ikke vildt tykke, dog er det alligevel muligt at kunne holde varmen igennem det meste af vinteren. Jeg vil bedømme at Konrad huerne er mest henvendt til unge fyre i alderen 13-25 år.

Konrad kender du måske også for deres smarte Konrad ure, Konrad sko, Konrad solbriller og mange andre fede produkter. Du kan købe Konrad tøj, sko og accesories på Smartguy til nogle fornuftige priser her: Konrad huer hos Smartguy.dk

Andre huer:

Carhartt hue