Kvinde i tøjforretning
4 juli, 2018

Tips til at spare en formue på modetøj

By Billig-Mode.dk

Drømmer du også om at kunne følge moden og gå i alt det smarte modetøj, du ser i magasiner og på tv? Det kan virke uoverskueligt at finde penge til det tøj, du virkelig drømmer om, men der findes måder at købe modetøj på, som ikke ender med at ruinere dig.

Køb tøjet brugt

Det lyder måske ikke særlig tiltalende, men genbrug er ikke, hvad det har været. Mange forbinder genbrugstøj med en lille, kikset genbrugsbutik, hvori der lugter gammelt og hengemt, og man finder tøj, som ens bedstemor kunne have gået i. Det er dog langt fra den eneste måde at finde genbrugstøj på. Der findes både hjemmesider og apps, som tilbyder køb og salg af både nyt og brugt modetøj til gode priser. Derudover afholdes der ofte, særligt i sommerperioden, loppemarkeder og second hand sales, hvor private sælger ud af deres garderobe, og hvor du dermed kan spare masser af penge på tøj.

Undersøg markedet online

Der kan være mange penge at spare, hvis du først googler lidt rundt og ser, hvilke webshops der udbyder det, du søger. Priserne kan dog meget hurtigt ændre sig, og det kan være svært at overskue, hvornår der er tilbud på lige præcis det tøj, du gerne vil have. Det kan derfor være en god idé at skrive sig op til nyhedsbreve fra de webshops, der virker relevante og udbyder det rigtige modetøj. Dermed bliver du en af de første til at få besked, hvis de lige pludselig har udsalg.

Den dygtige tilbudsjæger kan snildt spare mange tusinde kroner på modetøj, hvis han eller hun blot bruger en online tjeneste til at sammenligne priser. Du kan for eksempel danne dig et overblik over de bedste tilbud på Ganni, hvis dette brand hører til blandt dine favoritter.

Hold øje med rabatkoder

Mange hjemmesider tilbyder desuden ofte rabatkoder i en eller anden form. Hos nogle webshops skal du melde dig ind i deres kundeklub for at få 10 % rabat, eller det kan være, at de tilbyder gratis fragt måneden ud, og derudover udbyder tøjet billigere end i butikkerne. Rabatkoder kan ofte ses på webshoppen, og ellers kan man forsøge at google sig frem til en. Stylepit er en af de webshops, som jævnligt udbyder rabatkoder til deres webshop.

Brug dine overskudspenge på selvforkælelse

Tøj og sko kan ikke gøre det hele for et fedt look. De fleste af os bruger mange timer på at træne og forme vores krop. Der kan være mange grunde til at træne. Det kan være for at komme til at se bedre ud, blive stærkere og sundere, opnå højere selvværd eller noget helt fjerde. Hvis man træner meget, bliver man træt i kroppen, og man risikerer at få skader. De fleste kender følelsen af at være øm i hele kroppen, hvilket kan være okay, men det kan også føre til ubehagelige spændinger. Derfor kan man med rette bruge de penge, man har sparet på mærketøj, på en omgang billig sportsmassage, så kroppen er tiptop.