Kjole
16 august, 2013

Tips til den feminine og frække stil

By Billig-Mode.dk

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er denne artikel henvendt til kvinder, udover der skulle sidde en mand eller to derude, der kan lide at iklæde sig dametøj. I denne artikel vil jeg guide til at få en mere feminin og sexet stil. Jeg vil bl.a. komme ind på emner som modetøj og lingeri.

Lingeri

Modetøj

Moden skifter konstant, og det kan for de fleste mennesker godt være en udfordring at finde ud af, hvilket tøj der er moderne. Dette er bl.a. en af de grunde til at jeg driver denne blog, da jeg ønsker at gøre dig klog på de nyeste modetrends. Jeg har stiftet bekendskab med webshoppen http://www.howcool.dk, som har en masse fede produkter indenfor modetøj, lingeri, frække kostumer m.m.. Jeg synes de har så mange topmoderne produkter, at jeg gerne vil gerne vil belyse enkelte produkter i denne artikel.

Der er mange gode grunde til at købe modetøj på nettet. Fordelene er bl.a. at man får et meget overskueligt overblik over udvalget, priserne er ofte billigere, det er hurigt og nemt og man kan få bragt tøjet direkte til sin adresse. Jeg har kigget på en masse produkter fra Howcool.dk, og jeg fandt bl.a. en vildt flot kjole, som du kan se et billede af nedenfor:

Kjole

Kjole

 

Der er her tale om en kjole fra mærket “Bella”, som kan bruges til alle festlige lejligheder. Kjolen er i et enestående design og udstråler en masse femininitet og selvtillid. Du kan forvente en kjole i rigtig god kvalitet, som består af 95 % polyester og 5 % Spandex. Mangler du noget nyt modetøj til dit klædeskab, så vil denne kjole være et rigtig god valg. Prisen er 399 kr. og kan købes i str. S-M-L/XL.

Højhælede sko

Højhælede sko

Som kvinde kan man aldrig få for mange sko, og det gælder specielt stiletter og højhælede sko. Var overstående kjole noget for dig, så ville den kunne kombineres perfekt med disse højhælede sandaler. Man skal kunne lide at gå i temmelig høje hæle, da denne højhælede sko har en hæl på 17 cm. Indenfor stiletter og højhælede sko kan man næppe finde et par mere sexet sko end disse. De omtalte højhælede sandaler kan købes fra str. 35 til str. 41.

Lingeri

Forhandleren som vi har linket til længere oppe i artiklen har alt indenfor lingeri. Det inkluderer frække kostumer, bodystockings, babydolls, korsetter og meget andet i den frække afdeling.

Bodystocking

Bodystocking

 

I kategorien lingeri fik jeg bl.a. øje på denne bodystocking, som er fra mærket “Shirey of Hollywood”. Der er tale om en stretch bodystocking med strappy front og spider web blonde på bagsiden af denne bodystocking. Mangler du nyt lingeri, så vil du måske kunne lide denne frække bodystocking. Der er tale om en One Size bodystocking, og prisen er kun 299 kr. Det beviser altså at man godt kan købe lingeri til billige penge.

BH-sæt

BH-sæt

Til at slutte afsnittet om lingeri af vil jeg gerne præsentere jer for dette elegant og hamrende sexede BH-sæt. Ovenfor ser du et Push Up bh-sæt fra Rosa Lingerie. Forhandleren har et stort udvalg af lingeri, men dette produkt er uden tvivl en af deres mest spændende. Vælger du at købe dette sæt, kan du selv vælge mellem g-streng, pany-belt trusser og brief. Der er tale om lingeri i den frækkeste afdeling, og du kan lige nu blive ejer af dette bh-sæt til en pris på 399 kr.