24 januar, 2017

Tjekliste: Det skal du have klaret, før du drager på ferie

By Billig-Mode.dk

Du har bestilt din drømmerejse og kan slet ikke vente med, at du skal af sted. Det er en ganske normal følelse, som langt de fleste rejseglade danskere oplever. Før du drømmer dig væk ved tanken om sol, strand og kolde drinks, skal du have klaret en række praktiske opgaver. Selvom du måske betragter dig selv som den impulsive type, bør du alligevel bruge lidt tid på planlægning.

Find dine billetter frem – papirbilletter eller mobilbiletter

Du kommer ikke langt ud i verden uden billetter. Det er ikke tilstrækkeligt blot at købe billetter. De skal selvfølgelig også medbringes, så du kan dokumentere, at du har købt en plads til den pågældende flyafgang. I dag er det helt op til dig at vælge, om du vil medbringe papirbilletter eller mobilbilletter. Der er flere og flere rejsende, der vælger at have deres boardingkort på mobilen.

Tegn en god rejseforsikring

Hvis du vil spare penge, kan du i princippet godt drage på ferie uden en rejseforsikring, men er det en god idé? Det skal du selv vurdere, men det er ikke desto mindre risikabelt at rejse til udlandet uden en god forsikring. Du kan læse om billige rejseforsikringer på nettet, hvor bl.a. allianz global assistance er repræsenteret.

Du kan tegne en rejseforsikring verden, så du er sikker på, at forsikringen dækker, uanset hvor du rejser hen i verden. En rejseforsikring koster ikke alverden, men den vil kunne gøre stor gavn, hvis du en dag får brug for nødhjælp i udlandet.

Hæv valuta i banken

Skal du rejse til udlandet, kan du godt nøjes med at rejse med dit kreditkort, men det er også godt at have nogle kontanter på hånden. Du kan hæve valuta i banken, hvilket du bør gøre i god tid før afrejse. Vælger du at hæve valuta, skal du være opmærksom på kursen, som kan variere meget.

image006 (1)