eyelash
31 marts, 2014

Tmore eyelash serum

By Billig-Mode.dk

Lange vipper


Hej alle sammen,

Tidligere på dagen kom der en pakke ind af døren fra Langevipper.dk, som indeholdt en Tmore Eyelash Serum. Det er et produkt, der er meget populært for tiden, hvilket har gjort det interessant at teste. Tmore Eyelash Serum er blevet testet af 19-årige Sofie, som kommer med sin ærlige mening om produktet:

“Jeg havde læst mig frem til, at Tmore Eyelash Serum skulle give længere, fyldigere og stærkere øjenvipper. Jeg har prøvet nogle lignende produkter, hvor jeg blev meget skuffet. Jeg var derfor spændt på at teste Tmore Eyelash Serum og finde ud af, om produktet virkelig var så godt. Efter den 9. behandling begyndte jeg virkelig at kunne se en forskel, og resultaterne begyndte for alvor at komme.

Produktet er som sagt fra Dindeal.dk, hvor de påstod, at man ville kunne se resultater efter 6-8 uger. Denne udtalelse var jeg en anelse skeptisk over, men jeg blev heldigvis positivt overrasket. Der gik nemlig ikke mere end ganske få uger, hvilket gør det til det bedste produkt, jeg har testet hidtil. ”

eyelash

– Tak til Sofie for anmeldelsen

Det anbefales, at man bruger produktet en gang om dagen. Det bedste tidspunkt at bruge produktet er om aftenen, efter man har fjernet make-up.

Tmore Eyelash Serum har en vejledende pris på 399 kr., men kan helt i øjeblikket købes til kun 199 kr. inkl. fragt. Du finder tilbuddet på følgende link