Hårmode
21 juni, 2018

Tøjet er ikke alt – dit hår er også vigtigt

By Billig-Mode.dk

Spo1

Om du er mand eller kvinde, så vil du helt sikkert gerne fremstå pæn og moderne.

At se pæn og moderne ud handler ikke kun om at trække i det rigtige tøj, men også om mange andre ting. Det er foruden tøjet også en god idé at stille skarpt på håret, som trods alt har stor betydning for dit udseende. Det hjælper jo ikke noget, at du har styr på dit outfit, hvis dit hår er helt ude af kontrol. Derfor anbefaler vi dig at lægge vejen forbi din lokale frisør, så du kan få taget hånd om din hårsituation.

Vælg din frisør med omhu

En frisør er ikke bare en frisør.

Det er en kendsgerning, at mange frisører slet ikke er uddannede, hvorfor de i princippet ikke burde få lov til at kalde sig selv for frisører. Et godt tip er at vælge en faglært frisør til fordel for en selvlært en af slagsen. Med en faglært og erfaren frisør kan du i hvert fald være sikker på at gå glad og tilfreds fra klinikken, når du har fået klippet og / eller farvet dit hår.

Er du bosat i København, kan du med fordel besøge Juicy Beauty, som er en hyggelig skønhedsklinik med kombineret frisør og kosmetolog. Klinikken er at finde i Egegade 7, 2200, Nørrebro, København N, hvor der udføres et væld af behandlinger som pedicure, voks, kropsbehandlinger og meget mere. Du kan bestille tid til den ønskede behandling på følgende link: juicybeauty.dk/kontakt

Pris og kvalitet hænger sammen

Ja, pris og kvalitet hænger sammen – også når det drejer sig om frisørbranchen.

De københavnske gader bugner lige nu af frisører, som skilter med usædvanligt lave priser på alt fra klip og farve til voks og pedicure. Fælles for de fleste billige frisører er, at de skubber rigtig mange kunder igennem systemet hver dag, for at få det hele til at køre rundt. Af følgende grund bliver der sjældent sat ret meget tid af til den enkelte kunde, hvorfor sjusk nemt kan forekomme. Med andre ord skal du være indstillet på at gå på kompromis med kvaliteten, hvis du besøger en billig frisør. Det er du næppe interesseret i, vel?

I forlængelse af ovenstående er det vigtigt at pointere, at man sagtens kan blive serviceret af en professionel frisør uden at blive ruineret. Juicy Beauty, som vi tidligere har omtalt, er i hvert fald en meget prisvenlig frisør. Du kan finde en liste over deres ydelser og tilhørende priser på deres hjemmeside, hvis du er på udkig efter en ny frisør i det københavnske.