pige i sit legekøkken
18 juli, 2018

Trælegetøj – det nye, moderigtige legetøj til børnene

By Steflinkmester

I løbet af de sidste år er der kommet meget fokus på hvad der er det rigtige legetøj for børn. I gamle dage var legetøj i plastic det populære på markedet, men i dag er trælegetøj blevet den helt store dille. Dette skyldes typisk, at børnene ikke kan få trælegetøj galt i halsen eller indeholder skadelige stoffer. Desuden er det meste trælegetøj og rigtig fint at kigge på og skaber dermed ikke kaos i forhold til indretningen eller lignende.

Trælegetøj er fremstillet i god kvalitet således, at alle børn syntes det er dejligt at lege med, samtidig med det er ganske holdbart. Man kan købe en masse mad legetøj i træ, legoklodser i træ, legetøjsbiler i træ og endda et legekøkken i t ræ. Der findes mange online hjemmesider samt fysiske butikker, som sælger trælegetøj til børn. Tjek det store marked ud og find en masse legetøj, som vil falde i børnenes smag.

Derfor elsker børn trælegetøj

Trælegetøj er et hit blandt børn, da legetøjet kan tåle at man leger voldsomme lege med det. Der sker ikke noget ved at man taber et stykke trælegetøj, da træet er så massivt, at der skal meget til før der kommer strammer. Børn leger ofte vildt med legetøjet, men med trælegetøj behøves forældrene ikke at være bange for, at tingene går i stykker lige med det samme.

Trælegetøj har en lang holdbarhed og er fremstillet i kvalitetsmateriale således, at legetøjet er garanteret giftfrit. Det vil sige, at der ikke sker noget ved at børnene tager trælegetøjet i munden. Udenpå æsken med legetøj skal der gerne være indikeret, at legetøjet er giftfrit. Det er meget forskelligt hvad trælegetøj koster. Hvis man køber madtrælegetøj, så er priserne rimelige, men hvis man køber en større ting så som et legekøkken i træ, så vil det selvfølgelig være dyrere. Køkkener i træ er blevet meget populært hos den danske familie, da børn elsker at kunne lege far, mor og børn og have mulighed for at kunne lave mad til dukker og bamser. helt små børn er trælegetøj også en god investering, da legetøjet er så stort og massivt, at de ikke kan få det galt i halsen. g

Derfor er denne type legetøj så populær

Som forældre går man op i at købe det rigtige legetøj til børnene. Er man blevet forældre for første gang, så kan man bruge lang tid på at vurdere, hvad slags legetøj man skal købe. Læser man erfaringer fra andre forældre, så bliver trælegetøj også nævnt. For helt små børn er trælegetøj også en god investering, da legetøjet er så stort og massivt, at de ikke kan få det galt i halsen.