Butiksassistent
3 maj, 2018

Tre tips til at få succes med en online tøjbutik

By Billig-Mode.dk

Spo1

Tøjbranchen er en ubeskrivelig hård branche, hvor kun de dygtigste og mest hårdtarbejdende overlever. Det er altså ikke en branche, du skal overveje at prøve kræfter med, hvis du ikke er villig til at investere en masse tid og penge. Du kommer nemlig ikke uden om at investere en hel del.

I denne korte guide vil vi give dig nogle tips til, hvordan du får succes med din kommende tøjshop. Du vil helt sikkert finde vores tips brugbare.

Hav ikke urealistiske forventninger

Åbner du en online tøjbutik, så skal du forberede dig på at konkurrere mod store spillere som Miinto, Zalando, Nelly, Bubbleroom, Stylepit, Ellos og mange andre forhandlere med mange års erfaring. Da der allerede er så mange store virksomheder i branchen, bør du ikke have urealistiske forventninger. Omvendt skal du heller ikke være bange for at drømme og have ambitioner på vegne af din virksomhed.

Gør dig tanker om lagerstyring fra første dag

Om du har erfaring med at drive forretning eller ej, bør du gøre dig nogle seriøse tanker om lagerstyring. Lagerstyring kan gribes an på rigtig mange forskellige måder. Skal alt inden for lagerhåndtering ske glidende, bør man investere i et lagerstyringssystem. Det er med et lagerstyringssystem – WMS system – muligt at styre og optimere det manuelle lager.

Spar tid og penge med et WMS system.

Lagerstyring er måske ikke det, som du brænder allermest for, men det er ikke desto mindre meget afgørende, at du har styr på dit lager.

Kend din målgruppe og markedsfør din virksomhed massivt

En ting er at kende sin målgruppe. En anden er at vide, hvor de færdes.

Skal du have din virksomhed ud over stepperne, så er du nødt til at bruge mange ressourcer på markedsføring. I den anledning er det vigtigt, at du ved, hvordan du opnår kontakt til dine potentielle kunder. Er det gennem annoncer på de sociale medier, annoncer i lokalavisen eller noget helt tredje? Det er altid fornuftigt at lægge en markedsføringsplan.