Vintertøj til mænd
28 november, 2018

Tre trends, du skal kende til her til vinter

By Billig-Mode.dk

Det er vinter. Kulden og sneen banker på, og det betyder, at shorts, korte kjoler og sommerjakken skal pakkes langt væk. Men hvad skal du så have på – uden at det bliver tumpet, grimt og kikset? Det får du vores opskrift på her, hvor vi har samlet tre trends, du ikke må overse her til vinter. Hold fast på hat, briller og stilletter. Nu skal vi snakke om mode!

Cardigans er cool

Du har sikkert et par stykker inde bagerst i klædeskabet, men det er bare om at finde dem frem fra gemmerne. Cardigans er totalt in igen, og det er belejligt i anledning af vinterens entré. De er praktiske, varme og komfortable, og så fås de i millioner af forskellige design, stilarter og farver. Hvis du ikke allerede elsker cardigans, er der nu endnu en grund til det. Hvis du gerne vil være ekstra stilet, kan du passende kaste dig over efterårsfarver som armygrøn eller en bronzefarve. Alternativt skal du gå efter en klassisk sort. Den skuffer aldrig. Langt de fleste brands er heldigvis flittige til at producere cool cardigans, så du behøver ikke at lede længe for at finde et lækkert item.

Er du ikke klædt på til vinteren endnu, er det med at komme i gang. Står bankkontoen gabende tom, kan du heldigvis finde billige forbrugslån, så du ikke skal fryse til vinter.

Blomster, blomster, blomster

Selvom sommeren i allerhøjeste grad synger på sidste vers, betyder det ikke, at du nødvendigvis skal vinke farvel til blomsterprints. Snarere tværtimod. Vinteren behøver ikke at være grå, trist og kedelig, og har du nogle lækre kjoler med ”floral prints”, kan de sagtens bruges i december og januar. Intet problem. De er søde og kan gå til både hverdag og fest. Med den gode kombination af rosa og sort går du aldrig galt i byen, men der er også rigtig mange, som vælger orange eller gul, som er virkelig flotte og indbydende farver, der afspejler din personlighed. Har du grønne fingre, eller kan du bare ikke få nok af blomsterprints, så brug vinteren til at vise, at du elsker blomster hele året rundt.

Frakker er et must have

Flyverdragter? Nej tak. Tunge, kedelige vinterjakker? Puha, nej. Frakker? Ja tak. Vil du gerne være med på moden, hedder det sig, at du i disse tider skal investere i en lang frakke, der både holder dig varm og stilet. Der findes tonsvis af muligheder, så det er bare om at finde en hos det brand, du elsker. Af farver kan nævnes navy, sort eller grå. Det er sådan set op til din personlighed og pengepung. Du kan selvfølgelig også prøve med nogle lidt vildere farvere, men det er ikke alle, der kan bære det, så overvej det grundigt. Det vigtigste er naturligvis, at du ikke kommer til at fryse, men der er bare noget sofistikeret over en lang uldfrakke, der kombinerer funktionalitet og stil.

For flere spændende nyheder besøg nyheder24.dk