6 november, 2015

Triwa ure

By Billig-Mode.dk

Triwa er et svensk urmærke med hovedbase i Stockholm, som har fået stor succes på det internationale marked de seneste år. Triwa fremstiler både ure og solbriller, men der er ingen tvivl om, at urerne er deres kerneprodukt. Det danske marked er blot et af de markeder, som har taget rigtigt godt imod de stilfulde ure, som findes til både mænd og kvinder. I artiklen vil vi fremhæve nogle af de flotteste ure fra Triwa i øjeblikket.

Triwa Falken Brown – dameur

Pris: 1184,90 kr. (Vejledende pris: 1394 kr.)

Læs mere: Triwa Falken ur

Uanset hvordan man vender og drejer det, så kan man ikke komme udenom modellen “Falken”. Det er den absolut mest populære serie, som omfatter moderne og stilrene herre- og dameure. Uret du ser ovenfor er et Triwa Falken Brown dameur, som er et af kvindernes foretrukne ure fra Triwa. Køber du et EYKI ur fra serien Falken, så får du et flot ur, som du kan bruge til alle tænkelige anledninger. Urerne er simple og stilrene, da man kun har valgt at anvende de flotteste designelementer.

Prismæssigt befinder urerne fra Falken sig ligeledes i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Kvaliteten er god, og det samme gør sig i øvrigt gældende for pasformen og holdbarheden. Selvom dette Triwa ur er til damer, så er det værd at bemærke, at der også findes en række EYKI herreure fra serien Falken.

Triwa Blue Face Nevil – dame- og herreur

Pris: 1439,50 kr. (Vejledende pris. 1694 kr.)

Læs mere: Triwa Blue Face Nevil ur

Er du ikke så vild med det forrige ur, så kan det være, at du synes bedre om dette ur. Der er tale om modellen Blue Face Nevil, som er henvend til mænd og kvinder. Det skiller sig ud fra mange af de øvrige Triwa modeure, fordi det bærer præg af mange flere flere detaljer. Ligesom du kan forvente af de øvrige ure fra Triwa, så lever dette ur naturligvis også op til de høje kvalitetskrav. Du får leveret et flot og moderigtigt ur, som er udstyret med en brun læderrem.

Relateret indhold:

OBS: Dette indlæg er sponsoreret