Triwa ur
7 oktober, 2014

Triwa ure

By Billig-Mode.dk

Sidst vi skrev om ure, havde vi fokus på mærket, Daniel Wellington, mens vi nu vil rette vores opmærksom os mod et andet kendt urmærke – nemlig Triwa. I artiklen skal vi se på, hvad der er specielt ved et Triwa, hvad de koster, og hvor kan købe dem. Derudover kan du også forvente at blive præsenteret for en kort virksomhedsbeskrivelse, så du kan få en bedre fornemmelse af Triwa som virksomhed.

Triwa

Triwa er et svensk urmærke med både butik og hovedkontor i Malmö. Urerne bliver ligeledes designet i Sverige i samarbejde med Rasmus Storm, som er indehaver af Storm i København. Triwa producerer moderne ure til både mænd og kvinder, hvor der er fokus på elegante detaljer. De fleste Triwa ure holder sig indenfor prisklassen 1299-2500 kr.

Walter Lansen

Vi har udvalgt to stilfulde Triwa ure til herre, som vi skal se lidt nærmere på.

triwa ure

 

Model: “Walter Lansen”

Pris: 1299 kr.

Forhandler: Watchmen.dk

I den lave prisende ser vi et sort herreur med mørkegrå urskive samt en række orange detaljer. Uret er monteret med en læderrem og er drevet af et kvarts urværk. Uret har både time-, -minut- og sekundviser. Selve ruden på uret er lavet af mineralglas, som kan modstå et tryk på op til 5 ATM.

Tykkelsen er 9 mm., mens diameteren er på 38 mm.

 

 

Walter Lansen Chrono

 

Triwa urModel: “Walter Lansen Chrono”

Pris: 1899 kr.

Forhandler: Watchmen.dk

Dette elegante Triwa ur udstyret med en sort læderrem og grålig urskive. Uret er det helt rette til manden, som er vild med retro-design og desuden vægter kvalitet højt. Modellen skiller sig ud fra mængden med sine mange unikke detaljer i guld ved bl.a. logo, viser og lås. Der er tal ved hver time på nær klokken 12 og 6. Uret kan klare et tryk svarende til 10 ATM, hvilket vidner om den høje kvalitet.

Dette ur måler 10 mm. i tykkelsen og 38 mm. i diameteren. Ligesom de øvrige Triwa ure er dette “Walter Lansen Chrono” ur også batteridrevent.
OBS: Denne artikel er sponsoreret