Tømrer
20 marts, 2018

Udnyt dit håndværkerfradrag og få flere penge til tøj

By Billig-Mode.dk

Spo1

En nyere undersøgelse har vist, at foruroligende mange boligejere ikke formår at udnytte deres håndværkerfradrag til fulde. Det skyldes hovedsageligt, at mange boligejere ikke har brugt tid på at sætte sig ind i, hvad man kan få fradrag for, og hvad man rent praktisk skal gøre, hvis man gerne vil have glæde af sit håndværkerfradrag.

Man kan spare rigtig mange penge, som man kan bruge på tøj eller andet, hvis man husker at udnytte sit fradrag, når man får udført serviceydelser i hjemmet. Der findes rigtig mange forskellige serviceydelser – bl.a. malerarbejde, rengøring, tømrerarbejde og mange andre ydelser.

Så meget kan du få i fradrag pr. år

I dag kan man få fradrag for to slags ydelser. Der er tale om henholdsvis arbejdsløn til håndværksydelser og arbejdsløn til serviceydelser. Bliv klogere på de to ydelser herunder:

  • Håndværksydelser (f.eks. klimatilpasninger og energiforbedringer)
  • Serviceydelser (f.eks. børnepasning, havearbejde og rengøring)

Samlet set kan man få op til 18.000 kr. i fradrag pr. person pr. år – 12.000 kr. for håndværksydelser og 6.000 kr. for serviceydelser. Overvej lige hvor meget tøj du kan købe for 18.000 kr.

Få et godt tilbud på tømrerarbejde

At du kan få fradrag for håndværksydelser er ikke ensbetydende med, at du skal vælge det dyreste tømrerfirma, da der selvfølgelig er grænser for, hvor meget fradrag man kan få. Derfor anbefaler vi dig at finde et tømrerfirma, som udfører kvalitetsarbejde uden at opkræve en formue for deres arbejde. Du kan for eksempel kontakte Finn Vesterholm – en tømrer i kolding med adskillige års erfaring i branchen. De kan helt sikkert give dig et godt tilbud på netop din opgave.

Tømrerarbejde er naturligvis ikke den eneste håndværksydelse, du kan få fradrag for. Du kan også få fradrag for mange andre ydelser i samme boldgade. Du kan læse om de nye regler for håndværkerfradrag – eller også kendt som servicefradrag – på nettet. Det kan helt bestemt betale sig at sætte sig ind i tingene, når det kommer til økonomi og fradrag. Der kan nemlig være mange penge at spare.