underdrenge
12 januar, 2014

Udsalg: Spar mange penge på undertøj til mænd

By Billig-Mode.dk

Udsalg

Så er der for alvor kommet gang i januarudsalget, hvor man kan spare mange penge på tøj, sko og ikke mindst undertøj. Vi vil i denne artikel guide dig, om hvor du kan finde gode tilbud på undertøj til mænd. Vi kan på nuværende tidspunkt allerede afsløre, at du kan spare op til 25 % på herreundertøj fra kendte mærkvarer.

Herreundertøj på udsalg

Januar er en måned, der er kendt for at være en god tid for tilbudsjægere. Er du en af dem, der leder efter tilbud på undertøj til mænd, enten underbukser eller undertrøje, så har vi en god nyhed til dig. Jeg besøgte en masse forskellige webshops med salg af undertøj til mænd, hvorefter jeg udvalgte den webshop med det bedste udsalg. Valget faldt på Underdrenge.dk, som lige nu har et kæmpe udsalg med billige boxershorts.

Vi har kigget på deres udvalg, som indeholder følgende varer indenfor undertøj til mænd:

  • Tights / bokseshorts
  • Tanktops
  • T-shirts
  • G-strenge
  • Herretrusser

Bedømt ud fra overstående liste skulle der altså være undertøj for enhver smag. Hos Underdrenge kan du gøre en god handel på herreundertøj fra kendte mærker som Björn Borg, Calvin Klein, Hugo Boss og Besteröds. Der er altså tale om nogle af de førende mærke indenfor undertøj til mænd, som du kan købe på udsalg.

Der er rigtig mange produkter på shoppen, der er sat ned med 25 %. Det gælder bl.a. underbukser fra Björn Borg, Calvin Klein, Besteröds m.m. Ligeledes kan du spare 25 % på udvalgte undertrøjer og andet undertøj fra de førnævnte mærker.

Læs mere her: https://underdrenge.dk/bj%C3%B8rn-borg-underbukser/

Underbukser til mænd udsalg

Vi kunne da lige tage en pakke med Björn Borg underbukser som eksempel. Normalprisen for en pakke med 3 stk. Björn Borg tights er 399 kr., men nu kan du købe den samme pakke til kun 299 kr. Som du kan se ovenfor får du tre par underbukser i henholdsvis rød, sort og navy blå.

Rabatsystem

Det er ikke alle produkter, der er sat ned på shoppen, men også disse produkter kan du spare penge på. Jeg har nemlig været inde og læse om Underdrenge.dk’s nye rabatsystem, som går ud på, at man kan opnå rabat alt efter ordrestørrelse. Det betyder, at hvor mere du køber, desto flere penge kan du spare. Rabatten gælder ikke på i forvejen nedsatte vare, og rabatten bliver fratrukket ved checkout. Du har altså både mulighed for at spare penge på tilbudsvarer såvel som ikke nedsatte vare.

Nedenfor har jeg udvalgt en brøkdel af de gode tilbud, de har hos Underdrenge lige pt:

Underbukser mænd

Herreundertøj